Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τρόμος για 83χρονη τα ξημερώματα στο Σκαγιοπούλειο-Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο διαμέρισμά της και της άρπαξαν 300 ευρώ

Πάτρα: Τρόμος για 83χρονη τα ξημερώματα ...

Αναστατώθηκε η γειτονιά

ΝΕΟΤΕΡΟ Το ποσό των 300 ευρώ πήραν οι ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι της 83χρονης γυναίκας, που βρίσκεται σε πολυκατοικία , κοντά στο Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου. Οι δράστες τη χτύπησαν και προσπάθησαν να τη φιμώσουν. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ληστεία σε βάρος ηλκιωμένης, στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου σημειώθηκε σήμερα στις 5  περίπου τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα της γυναίκας, που βρίσκεται στον τέταρτο  όροφο πολυκατοικίας στη Χαρ. Τρικούπη, απέναντι από τον Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου.

 

Η γυναίκα φέρεται να είδε μέσα στο διαμέρισμά της τον έναν απί τους δράστες κι άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ενώ ο ένας εκ των δραστών φέρεται να προσπάθησε να τη φιμώσει.

Οι δράστες φορούσαν κουκούλες. Ο ένας την πέταξε κατά τη διαφυγή του, μαζί με τα γάντια του κι ένα τσαντάκι, που σύμφωνα με πληροφορίες περιείχε ένα κατσαβίδι και μια σπάτουλα..Οι κουκουλοφόροι εκτιμάται ότι μπήκαν από τη μπαλκονόπορτα και στην αναρρίχηση φαίνεται να τους βοήθησε η σκαλωσιά που έχει τοποθετηθεί εξωτερικά της πολυκατοικίας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις