Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έκτακτο - Ματαιώνεται τελικά η αποψινή 2η παράσταση των "Τρωάδων" στο Α. Ωδείο της Πάτρας λόγω βροχής

Έκτακτο - Ματαιώνεται τελικά η αποψινή 2...
Μαρτάτος Tάκης

Θα ενημερώσει το 34ο Φεστιβάλ Πάτρας για την επιστροφή των χρημάτων των εισιτηρίων

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η αποψινή 2η προγραμματισμένη παράσταση των «Τρωάδων» από το Εθνικό Θέατρο στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο της Πάτρας λόγω της κακοκαιρίας και της νεροποντής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η απόφαση πάρθηκε πριν από λίγη ώρα, μετά δηλαδή τις 20.15 με 20.30 όταν και ο καιρός στην Πάτρα χειροτέρεψε και η βροχή που έπεφτε, εντάθηκε. Για την αποψινή 2η παράσταση είχαν κοπεί σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότερα από 500 εισιτήρια ενώ ακόμα και υπό βροχή υπήρχε κόσμος έξω από τα κάγκελα του Αρχαίου Ωδείου που ανέμενε τι θα γίνει.

Ήδη οι τεχνικοί της παράστασης του Εθνικού ξεστήνουν το σκηνικό που απεικονίζει την πύλη του τείχους της Τροίας. Είναι κρίμα που ο καιρός δεν επιτρέπει την διεξαγωγή της 2ης παράστασης (η 1η δόθηκε με επιτυχία το βράδυ της Τρίτης 4/8 στο πλαίσιο πάντα του 34ου Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος του ΟΚΠΕ) ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι ηθοποιοί πραγματοποίησαν κανονικά και την πρόβα τους.

*Παρών στο Αρχαίο Ωδείο είναι και ο σκηνοθέτης της παράστασης Σωτήρης Χατζάκης, ο οποίος και συνεννοήθηκε με τον επικεφαλής του Φεστιβάλ Πάτρας Ανδρέα Α. Ανδριόπουλο και τον υπεύθυνο της Αρχαιολογικής υπηρεσίας στο Αρχαίο Ωδείο για την αναγκαστική ματαίωση της δεύτερης σημερινής παράστασης.

Να προσθέσουμε ακόμα πως συμπολίτες επικοινώνησαν τηλεφωνικά και με το thebest.gr και ρωτούσαν εναγωνίως αν θα δινόταν τελικά η παράσταση και πως θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων των εισιτηρίων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture