Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Απόψε στο Λαικό Θεατράκι της Γερμανού η παιδική ταινία "The Croods"

Απόψε στο Λαικό Θεατράκι της Γερμανού η ...

Στο πλαίσιο των κινηματογραφικών προβολών της ΚΝΕ - Με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Με επιτυχία συνεχίζονται οι θερινές κινηματογραφικές προβολές που διοργανώνουν οι οργανώσεις της ΚΝΕ στην Πάτρα, στο Λαικό θεατράκι της οδού Γερμανού στην άνω πόλη, λίγο πιο κάτω από το ναό του Παντοκράτορα.

Άνεργοι, νέα ζευγάρια, νεολαίοι, ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της Νεολαίας του ΚΚΕ, παρακολουθώντας επιλεγμένες ταινίες, με δωρεάν είσοδο.

Οι προβολές έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 28/8/2015, με προβολές κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 21.30 με ελεύθερη είσοδο για τον κόσμο.

Απόψε Τετάρτη 5/8 θα προβληθεί μία παιδική ταινία ψηφιακού animation Αμερικανικής παραγωγής του 2013, από το στούντιο της 20th Century Fox, οι "Κρουντς - The Croods", σε σκηνοθεσία: Κιρκ Ντε Μίκρο, Κρις Σάντερς.

Η ταινία έχει σημειώσει τεράστια εισπρακτική επιτυχία με κοντά 587 εκατομμύρια δολάρια διεθνείς εισπράξεις.

Στην πρωτότυπη Αμερικάνικη κόπια ακούγονται οι φωνές γνωστών ηθοποιών όπως ο Νίκολας Κέιτζ, η Έμμα Στόουν, ο Ράιαν Ρέινολντς, η Κάθριν Κίνερ, κ.α.

Οι Κρουντς μας διηγούνται την ιστορία της πρώτης μοντέρνας οικογένειας του κόσμου, που εκτυλίσσεται σε μιαν άγνωστη μέχρι σήμερα εποχή, την Κρουντάκιο Περίοδο -- μια εποχή που η Μητέρα Φύση έκανε διάφορα πειράματα, με αποτέλεσμα ο πλανήτης μας να είναι γεμάτος από μια απίστευτα αλλόκοτη χλωρίδα και πανίδα. Σ' αυτόν ακριβώς τον κωμικά επικίνδυνο κόσμο, για την οικογένεια Κρουντς αρχίζει η περιπέτεια της αναζήτησης ενός καινούργιου σπιτικού, όταν η σπηλιά της καταστρέφεται.

Σαν να μην είναι αρκετά δύσκολη η επιβίωση για κάποιον που έχει χάσει τη φόρμα του, ο πατριάρχης Γκρουγκ σύντομα έρχεται αντιμέτωπος με έναν νεαρό και γυμνασμένο νομάδα, τον Γκάι, που ερωτεύεται την έφηβη κόρη του Γκρουγκ, την Έεπ. Στο τέλος της περιπέτειας όμως οι Κρουντς θα καταφέρουν να εξελιχθούν, να δαμάσουν το φόβο τους για τον άγνωστο κόσμο και ν' ανακαλύψουν ότι για να επιβιώσουν έχουν όλα όσα χρειάζονται: ο ένας το άλλον.

Διάρκεια: 98 λεπτά.

Στην ελληνική μεταγλωττισμένη κόπια χαρίζουν τις φωνές τους, οι Εβίτα Φιτσαντωνάκη, Αντέλα Μέρμηγκα, Κώστας Κόκλας, Πέτρος Σπυρόπουλος, Νίκος Κουρής, Ντορίνα Θεοχαρίδου, Βασίλης Μηλιός.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture