Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Μύρισε" βροχή... Μαύρισαν τα σύννεφα στον ουρανό- Φεύγουν άρον άρον από την παραλία οι λουόμενοι-Βροχή με το...τουλούμι στη Δυτική Αχαϊα

Πάτρα: "Μύρισε" βροχή... Μαύρι...

Οι εκτιμήσεις για τον καιρό τον υπόλοιπο Αύγουστο

Μαύρα σύννεφα έχουν... περικυκλώσει τον ορίζοντα της Πάτρας εδώ και λίγη ώρα με τον άνεμο που προμηνύει ...βροχή να είναι επίσης αισθητός.

Άρον άρον μαζεύουν αυτή την ώρα και οι τελευταίοι τις πετσέτες από τις παραλίες αφού ο καιρός μάλλον δεν ευνοεί το μεσημεριανό μπάνιο στη θάλασσα.

Στη Δυτική Αχαϊα μάλιστα εδώ και λίγη ώρα οι λουόμενοι άφησαν τις ομπρέλες θαλάσσης κι έπιασαν αυτές για τη βροχή, μιας και ο καιρός άλλαξε για τα καλά.

Η Βορειοανατολική Ηλεία πλήττεται εδώ και λίγη ώρα από ισχυρό μπουρίνι και επεκτείνεται προς τα κεντρικά πεδινά του νομού και τα ορεινά.

Συνοδεύεται απο ισχυρούς ανέμους που ξεπερνούν τα 7 μποφόρ, ενώ έντονη είναι και η ηλεκτρική δραστηριότητα. Ισχυρές οι βροχοπτώσεις ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν και χαλαζοπτώσεις...

Ήδη καταιγίδες πλήττουν τις περιοχές της Ανδρίτσαινας, της Λαμπείας και της Φολόης, ενώ βρέχει και σε άλλες περιοχές του νομού. Η θερμοκρασία υποχωρεί σταδιακά ακόμα και στους 20οC σε κάποιες ορεινές περιοχές...

Οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει για την εκδήλωση βροχών και καταιγίδων σήμερα στα Δυτικά κυρίως τις μεσημβρινές ώρες και φαίνεται οτι η πρόγνωσή τους μάλλον θα βγεί ακριβής.

Για αύριο πάντως, οι προγνώσεις δίνουν καλοκαιρία στην πόλη της Πάτρας και θερμοκρασίες γύρω στους 35 βαθμούς και πάλι.

 

Δεν μας τα λέει και πολύ καλά ο Αύγουστος ειδικά στο πρώτο δεκαήμερο του καθώς εκτός από τα μελτέμια φαίνεται οτι από την Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή θα έχουμε και αρκετή συννεφιά αλλά και βροχές σε περιοχές όπου δεν είναι και τόσο συχνό να βρέχει Αύγουστο μήνα.

Η αλήθεια είναι οτι έχει τύχει κάποιες φορές στο 1ο δεκαήμερο του Αυγούστου να έχουμε κάποιες παροδικές βροχές ακόμα και στην ανατολική και νότια ηπειρωτική και νησιωτική χώρα αλλά δεν κρατάνε πολύ.

Όπως αναφέρει το weather-in-greece, φαίνεται οτι από την Πέμπτη 4/8 μέχρι και την Κυριακή 9/8 θα έχουμε τις πρωινές ώρες βροχές στην ανατολική Θεσσαλία-ανατολική Στερεά-Εύβοια,Σποράδες ,ανατολική Πελοπόννησο μέχρι πιθανώς τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Επιπλέον αυτή η μικροδιαταραχή στο Ιόνιο ενδέχεται να δώσει και κάποιες καταιγίδες και στα νησιά του Ιονίου(κεντρικό και βόρειο Ιόνιο) στην Ήπειρο και πιθανώς και σε άλλες παράκτιες περιοχές της κεντρική και νοτιοδυτικής χώρας.

Είναι σχετικά νωρίς για λεπτομέρειες ωστόσο δείχνει οτι μετά τις 10-11 του Αυγούστου υπάρχει μια τάση να σταματήσουν οι βροχές,ο καιρός να είναι βελτιωμένος και η θερμοκρασία και πάλι να αρχίσει να ανεβαίνει,ακόμα όμως δεν είναι σίγουρο τίποτα γιατί υπάρχουν σενάρια που λένε οτι θα συνεχίσει ο άστατος καιρός και τον 15 Αύγουστο κυρίως με το κλασικό καιρό από τα παλιά με τις μπόρες και τις καταιγίδες στα ορεινά τμήματα το μεσημέρι και το απόγευμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις