Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο ΣΟΨΥ Πάτρας αποκτά κοινωνική καφετέρια- Ο Σύνδεσμος VINCI στηρίζει τις «ΓΕΦΥΡΕΣ»

Ο ΣΟΨΥ Πάτρας αποκτά κοινωνική καφετέρια...

Κατά τη συνάντηση αυτή συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα των εργασιών διαρρύθμισης και εξοπλισμού του χώρου

Με μεγάλη χαρά η οικογένεια του ΣΟΨΥ Πάτρας υποδέχθηκε στον χώρο της, Σισίνη 6, τους εκπροσώπους του Συνδέσμου VINCI (ελληνικού τμήματος της Fondation VINCI pour la Cité / κοινωνικού βραχίονα του Ομίλου VINCI), σε συνέχεια της έγκρισης του προγράμματος δημιουργίας κοινωνικής καφετέριας, το οποίο έχει δρομολογήσει η ΚΟΙΝ.ΣΕΠ. «ΓΕΦΥΡΕΣ».

Ο Σύνδεσμος VINCI εκπροσωπήθηκε από τον Συντονιστή του κ. Γιάννη Φρέρη (επίσης Γενικό Συντονιστή της Ε.Κ.Φ. «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.) και την κ. Σοφία Στάμου, Διευθύντρια Επικοινωνίας της ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. η οποία -ως εργαζόμενη σε εταιρεία του ομίλου- αναλαμβάνει από τούδε την αναδοχή του προγράμματος.

Κατά τη συνάντηση αυτή συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα των εργασιών διαρρύθμισης και εξοπλισμού του χώρου, με τελικό στόχο η κοινωνική καφετέρια να λειτουργήσει στις αρχές Οκτωβρίου 2015.

Στην συνέχεια οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών επισκέφθηκαν το ιστορικό ακίνητο, το οποίο θα στεγάσει την κοινωνική καφετέρια, προκειμένου να αντιληφθούν οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου την πρόοδο που έχει συντελεσθεί μέχρι τώρα.

Τόσο η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. όσο και η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. αποτελούν τους βασικούς εταιρικούς πόλους του γαλλικού ομίλου στη Δυτική Ελλάδα. Σημειωτέον ότι η κοινωνική καφετέρια «ΓΕΦΥΡΕΣ» είναι το τρίτο στη σειρά πρόγραμμα που υλοποιείται από φορέα-μέλος της Ε.Κ.Φ. «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» που ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2010, με Πρόεδρο τον π. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωστή Στεφανόπουλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις