Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Κι όμως οι "Αvengers" ακούνε... Μαρία Κάλλας -Συνεχίζει να σαρώνει σε ΗΠΑ και υπόλοιπο κόσμο η νέα υπερπεριπέτεια

Κι όμως οι "Αvengers" ακούνε.....

Στην Πάτρα το φιλμ «Αvengers, H Eποχή του Ultron» παίζεται σε 6 αίθουσες στα Ster

Δεν λείπει το ελληνικό στοιχείο από την ολοκαίνουρια, εντυπωσιακή και χορταστική κινηματογραφική υπερπαραγωγή «Αvengers, H Eποχή του Ultron» σε σκηνοθεσία του Τζος Γουέντον που προβάλλεται και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, σε 6 μάλιστα αίθουσες, στη μία εκ των οποίων σε 3d.

Το ελληνικό στοιχείο που προσέξαμε και μας εντυπωσίασε είναι πως σε μία από τις αρχικές σκηνές του φιλμ όπου ο Μπρους Μπάνερ/Hulk – Μαρκ Ράφαλο ακούει όπερα, απολαμβάνει απ' όσο αντιληφθήκαμε, μία άρια με την θεική φωνή της divina – Mαρίας Κάλλας!

Η ταινία παρότι δεν έχει την φρεσκάδα των πρώτων Αvengers του 2012 τότε που το κοινό τα «πρωτοέχασε» και «παραμίλησε» βλέποντας συγκεντρωμένους σε μία ταινία όλους τους υπερήρωες των κόμικς της Marvel μαζί όπως τον Ιron Man, τον Captain America, τον Thor ή την Black Widow, ωστόσο είναι καταπληκτικά γυρισμένη, συστήνει το σούπερ ρομπότ με ανθρώπινη νοημοσύνη και πανίσχυρο μέσα από το διαδίκτυο (ωραία η αιχμή για τον κόσμο του διαδικτύου που πρέπει να τον προσέχουμε), τον Ultron αλλά μέσα από την δράση που είναι ασταμάτητη και ενίοτε υπερβολική όπως το κομμάτι με το αποκολλημένο τμήμα γης της Σοκόβια που ίπταται προς τα πάνω, προκύπτουν και νέοι πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες.

Αυτοί είναι για παράδειγμα, η Wanda Maximoff / Scarlet Witch, την οποία ερμηνεύει η 26χρονη Elizabeth Olsen, την οποία μάλλον θα ξαναδούμε και σε επόμενο φιλμ ή ο 43χρονος Λονδρέζος ηθοποιός Paul Bettany ψιλοαγνώριστος ως το τελειοποιημένο ρομπότ με την ανθρώπινη φυσιογνωμία, σε κοκκινωπή απόχρωση, J.A.R.V.I.S. & Vision.

Η ταινία σαρώνει διεθνώς. Στις ΗΠΑ στο δεύτερο τριήμερο της (8-10 Μαίου 2015) έπιασε πάλι κορυφή με 77,2 εκατομμύρια δολάρια, αγγίζοντας συνολικά τα 312,6 (κόστισε κοντά στα 250 εκατομμύρια) ενώ παγκοσμίως οι εισπράξεις έχουν ξεπεράσει τα 562 εκατομμύρια δολάρια (σύνολο έως τώρα 875,3 εκ.). Κι όλα αυτά ενώ ακόμα η ταινία της Disney/Marvel δεν έχει ανοίξει ακόμα σε Ιαπωνία και Κίνα (αυτό το σαββατοκύριακο κάνει πρεμιέρα).

Στην Ελλάδα το φιλμ όπου ξανασυναντάμε τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, τον Τζέρεμι Ρένερ, τον Κρις Έβανς – Captain America, τον Κρις Χέσμγουορθ, την Σκάρλετ Γιόχανσον που φλερτάρει και ανταλλάσσει φιλί με τον Hulk, έχει πάει αρκετά καλά από τις 30 Απριλίου 2015 που παίζεται, αν και έφυγε η φόρα της πρώτης εβδομάδας που πήγαν μαζικά οι φανατικοί φίλοι των κόμικς της Μarvel.

Η ταινία πάντως όπως εκτιμούν οι ειδικοί έχει τη δυναμική να φτάσει τα νούμερα του πρώτου Avengers  που είχε κάνει διεθνείς εισπράξεις κοντά στο 1,6 δις δολάρια.

Στην Ελλάδα διανέμεται η ταινία από την Feelgood.

Eπιμέλεια - ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Άαρον Τέιλορ Τζόνσον και Ελίζαμπεθ Όλσεν.

Άαρον Τέιλορ Τζόνσον και Ελίζαμπεθ Όλσεν.

Άαρον Τέιλορ Τζόνσον και Ελίζαμπεθ Όλσεν.

Ο Μαρκ Ράφαλο ως Hulk.

Ο Μαρκ Ράφαλο ως Hulk.

Ο Μαρκ Ράφαλο ως Hulk.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture