Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος στη μνήμη του Φάνη Τσιμιγκάτου τον Ιούνιο

Πάτρα: Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος στη μνήμ...

Στις 13 Ιουνίου

Ο Δήμος Πατρέων σε συνεργασία με αθλητικούς, πολιτιστικούς και κοινωνικούς φορείς της πόλης, συνδιοργανώνουν τον 1ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της Πάτρας, στις 13 Ιουνίου 2015, Σάββατο βράδυ.

Μια από τις πρώτες καλοκαιρινές βραδιές, το εμπορικό κέντρο της πόλης και οι πεζόδρομοί της θα μετατραπούν για λίγες ώρες σε κλειστό αγωνιστικό σιρκουί. Η πλατεία Γεωργίου, η Κορίνθου, η Μαιζώνος, αλλά και ο πεζόδρομος της Ρήγα Φερραίου, θα σχηματίσουν μια όμορφη φωτισμένη διαδρομή επτά χιλιομέτρων, την οποία οι αθλητές θα διανύσουν τρεις φορές για να ολοκληρώσουν τον ημιμαραθώνιο (21.100 μέτρα), ο οποίος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Φάνη Τσιμιγκάτου που πολύ πρόσφατα αποχώρησε από κοντά μας, ή μία φορά μόνο όσοι θα συμμετάσχουν στο δρόμο αντοχής 7.000 μέτρων. Όσοι πάλι δεν πιστεύουν ότι το τρέξιμο είναι μοναχικό άθλημα, θα αγωνιστούν ως ομάδα στον ημιμαραθώνιο-σκυταλοδρομία (3 επί 7.000 μέτρα).

 

Πρωταρχικός σκοπός του Δήμου Πατρέων, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Έσω-Έξω Αγυιάς & Τερψιθέας και του Αθλητικού Σωματείου Ακαδημία Πέλοπος Πατρών, είναι η ανοιχτή πρόσκληση για άθληση, για εναλλακτική φυσική διασκέδαση και κοινωνική συναναστροφή. Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας και τους επισκέπτες της πόλης, να ντυθούν με άνετα ρούχα, καλή διάθεση και να κατεβούν στο κέντρο. Εμείς θα τους προσφέρουμε την ευκαιρία είτε να τρέξουν γρηγορότερα από τις έγνοιες τους εκείνο το βράδυ, είτε να απολαύσουν ως θεατές και να χειροκροτήσουν, την προσπάθεια του κάθε συμμετέχοντα και κάθε εθελοντή.

 

Σε μια βραδιά χωρίς αυτοκίνητο λοιπόν, ακολουθώντας τ’ άστρα, ας τρέξουμε το πρώτο Night Run Patras, ας το υποστηρίξουμε κι ας το καθιερώσουμε στις καρδιές μας. Να είμαστε όλοι εκεί, στις 20:30 το βράδυ Σαββάτου, 13 Ιουνίου 2015.

 

Δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.nightrunpatras.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Φάνης Τσιμιγκάτος - Ο μαραθωνοδρόμος έσβησε μετά από 7χρονη γενναία μάχη

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις