Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πρεμιέρα με αρκετό κόσμο στο κέντρο έκαναν οι 10ήμερες προσφορές – Έως και 50% οι εκπτώσεις – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Πρεμιέρα με αρκετό κόσμο στο κέντ...

«Μάχη» την Κυριακή

Σήμερα έγινε ουσιαστικά πρεμιέρα του 10ήμερου των προσφορών στα εμπορικά καταστήματα της πόλης, με αρκετό κόσμο να κατεβαίνει στο κέντρο για μια πρώτη διερεύνηση τιμών αλλά και για ψώνια. Οι προσφορές έχει προγραμματιστεί να συνεχιστούν μέχρι τις 10 Μαΐου και όπως δείχνουν οι αρχικές προθέσεις των εμπόρων, οι εκπτώσεις σε ρούχα, υποδήματα και άλλα είδη θα κυμανθούν σε υψηλά επίπεδα.

Ήδη από σήμερα Σάββατο η μείωση των τιμών, σε πολλές περιπτώσεις φθάνουν ή και ξεπερνούν το 50%, καθώς οι καταστηματάρχες ψάχνουν τρόπους να προσελκύσουν πελάτες και να μειώσουν την «μαύρη τρύπα» στο ταμείο τους.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου:

 

 

Επιπλέον, την Κυριακή 3 Μαΐου τα εμπορικά καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια από τις 11πμ έως 8μμ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας επανέρχεται στη θέση "κλειστά την Κυριακή" επανέρχεται ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας, ενώ οι ιδιωτικοί υπάλληλοι - πιστοί στις αντιστάσεις τους- έχουν κηρύξει απεργία για τις 3 Μαϊου.

Σε σχετική ανακοίνωση ο Εμπορικός Συλλογος αποσαφηνίζει:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΕΣΠ λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι:  Οι Κυριακές δεν απέδωσαν αυτά που η προηγούμενη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είχε υποσχεθεί δηλαδή αύξηση του τζίρου αλλά ήταν μία δέσμευσή της για να εξυπηρετήσει τα πολυκαταστήματα, τους πολυχώρους και τα μεγάλα συμφέροντα.   Το Ινστιτούτο ΙΝΕΜΥ της ΕΣΕΕ απέδειξε με επιστημονικά κριτήρια ότι δεν υπήρξε αύξηση του τζίρου.

Το Υπουργείο οικονομίας και ο Γενικός Γραμματέας κύριος Παπαδεράκης στην Πάτρα το Σάββατο 25/04/2015 ανακοίνωσε ότι καταργούνται οι 52 Κυριακές αλλά και οι 7 καθώς και οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι, σύντομα δε θα έρθει στη Βουλή προς ψήφιση μαζί με το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς.  Κατόπιν αυτών το Δ.Σ. του ΕΕΣΠ απεφάσισε κατά πλειοψηφία να προτείνει στους συναδέλφους τα καταστήματα την Κυριακή 3/05/2015 να παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις