Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ι. Φωτήλας - Η κυβέρνηση έχει εντολή για λύση, όχι για ρήξη

 Ι. Φωτήλας - Η κυβέρνηση έχει εντολή γι...

Ο Βουλευτής Αχαίας φιλοξενήθηκε και μίλησε εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο Kontra Channel

Στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο κανάλι Kontra Channel φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης 28/4/2015, ο βουλευτής Αχαΐας του «Ποταμιού» Ιάσονας Φωτήλας.

Μεταξύ άλλων σχολίασε πως «οι αλλαγές στη διαπραγματευτική ομάδα έπρεπε να είχαν γίνει πολύ νωρίτερα». «Το Ποτάμι» σημείωσε, «από τον Φεβρουάριο κιόλας έλεγε ότι πρέπει να υπάρξει μια διαπραγματευτική ομάδα η οποία θα φέρει άμεσα αποτελέσματα».

Ο βουλευτής εκτίμησε πως «το πρόβλημα του κ. Βαρουφάκη δεν ήταν τόσο στις δυνατότητές του να κλείσει μια συμφωνία, όσο στις προθέσεις του να την κλείσει» και διερωτήθηκε αν αυτή η αλλαγή των προσώπων θα επιφέρει και αλλαγή στην πολιτική.

«Αν αυτό συμβεί», είπε, «τότε το καλωσορίζουμε και λέμε στη διαπραγματευτική ομάδα να σπεύσει να κλείσει το συντομότερο δυνατόν μια καλή συμφωνία». «Η αγορά έχει στεγνώσει, δεν μπορεί άλλο. Πρέπει να υπάρξει μία συμφωνία», συμπλήρωσε.

Κληθείς να σχολιάσει όσα στελέχη της κυβέρνησης αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχουν πει αναφορικά με το ενδεχόμενο διεξαγωγής δημοψηφίσματος, ο κ. Φωτήλας υπενθύμισε πως «η κυβέρνηση έχει πάρει εντολή να βρει μια λύση μέσα στην ευρωζώνη και όχι να πάει σε ρήξη».

«Το Ποτάμι καθίσταται στη συνείδηση του ελληνικού λαού ως Τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη. Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε. Να πείσουμε τον κόσμο πως το Ποτάμι είναι η φωνή της λογικής», κατέληξε ο κ. Φωτήλας.

Μπορείτε να δείτε την εκπομπή στην ιστοσελίδα http://topotami.gr/idisis/i-kivernisi-echi-entoli-gia-lisi-ochi-gia-rixi/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις