Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Mουσική εκδήλωση με μελωδίες από την Κωνσταντινούπολη στο Vino Vina στην Πάτρα

Mουσική εκδήλωση με μελωδίες από την Κων...

Αυτό το Σάββατο 25/4/2015 το βράδυ

Tι’ ναι τ΄αθάνατο νερό; Ποιος μύθος το περιβάλλει; Γιατί κανείς ποτέ δεν μπόρεσε να το εύρει;

Ένα παλικάρι με θέλημα δυνατό αψηφά τη ζωή του αναζητώντας το, για να σώσει μιαν άλλη ζωή.  Εμπόδια πολλά, επιλογές  καταλυτικές σε κάθε βήμα. Μια ιστορία για έναν ηρωικό άθλο που  αναμειγνύεται με έναν δυνατό έρωτα.

Με μουσική συνοδεία: Ταμπούρ.

Ένα όργανο που με τον ήχο και τις μελωδίες του σε ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη, στην θρυλική εκείνη Πόλη που με έναν ανεξήγητο  τρόπο είναι τόσο οικεία και γνώριμη στην ψυχή.  Ήχοι και σκοποί άγνωστοι και σπάνιοι σήμερα μα γεμάτοι ευγένεια και έντονο συναίσθημα. Μουσικός λόγος, σαφής. Ότι πιο ταιριαστό στον καθάριο λόγο της αφήγησης ενός αληθινού παραμυθιού.

Η μουσική βραδιά προγραμματίζεται για αυτό το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 στο Vino Vina Wine Bar της Κλειώς Βασίλογλου στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων 72, πάνω από την Κανακάρη, στην Πάτρα.

Ώρα προσέλευσης - σερβιρίσματος από 8:30 - 9:30 μ.μ.

Έναρξη αφήγησης 9:30 μ.μ.

Είσοδος 5€ με κρασί/μπύρα

Κρατήσεις στο τηλ. 6987147027.

Αφήγηση:  Άσπα Παπαδοπούλου

Μουσική: Κώστας Στεφανόπουλος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture