Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανοιχτό πλέον το ενδεχόμενο να μην οφείλεται σε αυτοχειρία ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ανοιχτό πλέον το ενδεχόμενο να μην οφείλ...

Αυτό αφήνει να εννοηθεί ο ιδιωτικός ερευνητής της υπόθεσης, Φώντας Βρόσγος

«Έλειπε κομμάτι από το σώμα του Βαγγέλη. Ήταν δύσκολο να ερμηνευτεί τι ακριβώς συνέβη. Πάντως δεν αποκλείεται ο Βαγγέλης να μην αυτοκτόνησε αλλά να δολοφονήθηκε», δήλωσε στο protothema.gr ο ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος.

Το γεγονός ότι έλειπε κομμάτι από το σώμα του άτυχου νέου από το Ρέθυμνο της Κρήτης, επιβεβαίωσε και ο ιατροδικαστής Θόδωρος Βουγιουκλάκης, σε δήλωση του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Από την πρώτη στιγμή οι αρμόδιοι, οι διωκτικές αρχές, οι συγγενείς του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής σχολής Ιωανννίνων και οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, είχαν ενημερωθεί για την κατάσταση του σώματος κατά τη στιγμή της ανεύρεσής του, γεγονός που δεν θα επέτρεπε την εξαγωγή και την τεκμηρίωση ενός ασφαλούς συμπεράσματος.

Τα υπάρχοντα στοιχεία προσανατολίζουν θετικά στο ενδεχόμενο της αυτοχειρίας. Από τη σορό του σπουδαστή έλειπε το 15%-20% του σώματος» ανέφερε ο καθηγητής.

«Υπάρχουν δύο ακόμη άτομα που κακοποίησαν λεκτικά και σωματικά τον Βαγγέλη. Θα τα αποκαλύψουμε με νέες μαρτυρίες - καταθέσεις που θα γίνουν μέσα στην εβδομάδα» πρόσθεσε ο κ. Βρόσγος. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη καθώς όπως φαίνεται στο φάκελο της αστυνομίας θα προστεθούν επιπλέον στοιχεία για τη δικογραφία με δύο άτομα που βασάνιζαν με φρικτό τρόπο -λεκτικά αλλά και σωματικά- τον άτυχο 20χρονο φοιτητή, σύμφωνα με τον ερευνητή κ. Βρόσγο, ο οποίος σχολιάζοντας τα όσα γνωρίζει από το πόρισμα του ιατροδικαστή δεν απέκλεισε πλέον το σενάριο της δολοφονίας του νεαρού φοιτητή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις