Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Βρε Πρωθυπουργέ...εσύ είσαι;"Η αντίδραση του πλανόδιου πωλητή όταν είδε τον Αλέξη Τσίπρα σε ρομαντικό τετ α τετ με την Μπέτυ

"Βρε Πρωθυπουργέ...εσύ είσαι;"...

Δείτε ΦΩΤΟ

Με τη σύντροφό του, Μπέτυ Μπαζιάνα, δείπνησε πριν από λίγες ημέρες ο πρωθυπουργός σε bistro bar στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, κάτω από την Ακρόπολη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Αγορά», οι θαμώνες, ενθουσιασμένοι από την παρουσία του ζευγαριού στο χώρο, διέκοπταν το δείπνο τους,προκειμένου να σφίξουν το χέρι του πρωθυπουργού. Ο Αλέξης Τσίπρας είχε μάλιστα έναν ιδιαίτερο διάλογο με έναν πλανόδιο πωλητή, ο οποίος διαπίστωσε έκπληκτος ότι συνομιλούσε με τον πρωθυπουργό της χώρας: Ο πλανόδιος πωλητής λουλουδιών πλησίασε το τραπέζι, όπου δειπνούσε ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύντροφό του, τοποθέτησε ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα, λέγοντας ότι είναι «δώρο από το απέναντι τραπέζι» κι αποχώρησε. Στη συνέχεια, όμως, παρατηρώντας τις αντιδράσεις των θαμώνων, αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για το πρωθυπουργικό ζεύγος κι επέστρεψε στο τραπέζι τους αναφωνόντας: «Βρε πρωθυπουργέ, εσύ είσαι;». Ο πρωθυπουργός συνομίλησε μάλιστα μαζί του για περίπου 10 λεπτά.

Ο Αλέξης Τσίπρας κι η Μπέτυ Μπαζιάνα, που συνοδεύονταν από φιλικό τους ζευγάρι, αποχώρησαν από το εστιατόριο περίπου στη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight