Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απεργούν οι εμποροϋπάλληλοι την Κυριακή - Συγκέντρωση το πρωί στην Αγίου Νικολάου

Πάτρα: Απεργούν οι εμποροϋπάλληλοι την Κ...

Συμπαράσταση από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας

Σε ανακοίνωσή του το Εργατικπο Κέντρο Πάτρας αναφέρει ότι στηρίχει τον αγώνα των εργαζομένων στα εμπορικά καταστήματα και καλεί τα σωματεία - μέλη του να λάβουν μαζικά μέρος στην απεργία της ΟΙΥΕ την Κυραική των Βαΐων. Στην Πάτρα την ιδια μέρα, στις 10.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί  συγκέντρωση στην Αγίου Νικολάου.

Η ανακοίνωση

"Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαρατάσσεται και συμπαραστέκεται στο δίκαιο Αγώνα των εργαζομένων στα εμπορικά καταστήματα, όπου με την πλειοψηφία του εμπορικού κόσμου είμαστε υπέρ της κατάργησης του Μνημονιακού Νόμου 4177/2013 και υπέρ της Νομοθετικής κατοχύρωσης της Κυριακής Αργίας στο Εμπόριο.

Το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές απέδειξε στην πράξη ότι είναι ένα μέτρο που αποδιοργανώνει την προσωπική και οικογενειακή ζωή των εργαζομένων και λειτουργεί πολλαπλασιαστικά στη μαύρη απλήρωτη εργασία και στις απολύσεις. Καταστροφικό το μέτρο απεδείχθη και στο Εμπόριο, μιας και τα λουκέτα αυξήθηκαν.

Καλούμε τα σωματεία μέλη μας και όλους τους εργαζόμενους να λάβουν μαζικά μέρος στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που προκήρυξε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) στις 5 Απρίλη, Κυριακή των Βαΐων και να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση στη Μαιζώνος και Αγ. Νικολάου στις 10:30 π.μ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

ΤΟ ΝΟΜΟ 4177/2013

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις