Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κάτω Αχαΐα:Μεγάλο πρόβλημα με τα αδέσποτα - Δράσεις από τη Φιλοζωική Ομάδα του ΕΛ.Α.Δ.Α.

Κάτω Αχαΐα:Μεγάλο πρόβλημα με τα αδέσποτ...

Δείτε φωτό

Την Κυριακή 08/03/2015 πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του συλλόγου ΕΛ.Α.Δ.Α. η προγραμματισμένη συνάντηση των μελών της φιλοζωικής ομάδας με θέματα:

Α) Ενημέρωση των μελών από τον κτηνίατρο κ. Σπύρο Ταρνάρη για ζητήματα κτηνιατρικής περίθαλψης αδέσποτων ζώων και ενημέρωση από την εκπαιδεύτρια σκύλων κα. Πικραμένου Νικολίτσα , για τα μέτρα ασφάλειας κατά την προσέγγιση και περισυλλογή των ζώων.

Β )Ενημέρωση και ανάλυση των νόμων 4039 και 4235 που αφορούν την διαχείριση των αδέσποτων ζώων και που ορίζουν τον εκάστοτε Δήμο σαν αρμόδιο φορέα.

Γ) Ενημέρωση για την καμπάνια ευαισθητοποίησης των πολιτών, που διοργανώνουν οι υπεύθυνοι της ομάδας μας και που θα απευθύνεται πρωτίστως στους μαθητές της περιοχής, μέσω εκπαιδευτικών συνεδριών. Στα πλαίσια αυτής της ενημερωτικής προσπάθειας εντάσσονται επισκέψεις σε σχολεία του δήμου, σε Δημόσιες υπηρεσίες και σε εργοστάσια της ΒΙ.ΠΕ.(όπου παρατηρείται έντονα το πρόβλημα).

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, επαγγελματίες και μη, που ενδιαφέρονται να συνδράμουν το έργο της φιλοζωικής ομάδας να επικοινωνήσουν μαζί μας ή να έρθουν στο γραφείο του συλλόγου ΕΛ.Α.Δ.Α.  στην Κάτω Αχαΐα (Αράξου 13).

 

 

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

6987099622

6971993281

6985814162

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις