Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Κατάσταση έκτακτης Ανάγκης

Κατάσταση έκτακτης Ανάγκης

Του Ντίνου Βγενόπουλου

Όντως βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η οποία θα επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο στο επόμενο διάστημα.

Το ιερατείο της Ευρώπης , λέγε με  Γερμανία , και οι ιδεολογικοί τους κολαούζοι ,  Γιούνκερ, Ραχόι Ισπανία, Κοέλιο Πορτογαλία , Ολλανδοί κ.α δεν πρόκειται να επιτρέψουν στην Ελλάδα να διαταράξει την ιδεολογικοπολιτική τους κυριαρχία.

Οι Γερμανοί εγκλωβισμένοι αιωνίως στην αρχομανία τους, υπηρετούν τον σκοπό της κυριαρχίας τους στην Ευρώπη και όχι μόνο. Παράλληλα εξυπηρετούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου , ας θυμηθούμε τους Μπράουν, Φίσερ  και Κράφτ του τραγουδιού.

Ακόμα, για να επιτύχουν το σκοπό τους δεν θα διστάσουν και θερμό επεισόδιο να προκαλέσουν, σε αγαστή συνεργασία με την Τουρκία ή όποιους άλλους .

Προφανώς παίζουν με τη φωτιά. Όπως φωτιά είναι η πολιτική της λιτότητας που οδηγεί ταχύτατα και με ασφάλεια την ΛΕΠΕΝ στην προεδρία της Γαλλίας.

Κόπτονται οι Γερμανοί, η κ. Μέρκελ και ο κ. Σόιμπλε, για τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα, δια την διαφθορά κλπ. αλλά τον Χριστοφοράκο τον έχουν υπό την υψηλή τους προστασία και προφανώς, δεν πρόκειται να συνδράμουν την προσπάθεια της Κυβέρνησης.

Την ίδια ώρα, οι Γερμανοί, βιάζονται να γονατίσουν την ελληνική Κυβέρνηση διότι στον κοντινό ορίζοντα των συμμάχων της –Ραχόι-Κοέλιο- έχουν εκλογικές μάχες και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα τις χάσουν πανηγυρικά. Παράλληλα απειλούν –Σόιμπλε – με κυνικό τρόπο ότι θα υπάρξει πιστωτικό γεγονός αν η Ελλάδα δεν καλύψει τις υποχρεώσεις της στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα.

Είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ουδείς το αμφισβητεί, αλλά επίσης κανένας πλέον δεν αποδέχεται μοιρολατρικά την «πραγματικότητα» των Γερμανών.

Τούτων δοθέντων η Κυβέρνηση έχει πλέον στα χέρια της όλες τις πρωτοβουλίες, ιδιαίτερα σε ότι αφορά το εσωτερικό μέτωπο.

Μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό πιέσεων και εκβιασμών καλούνται όλα τα κυβερνητικά στελέχη, να εγκαταλείψουν τα τηλεοπτικά παράθυρα και να δράσουν άμεσα, γρήγορα και  αποτελεσματικά ώστε να εισπράξει οι ελληνική κοινωνία τους καρπούς των πρώτων θετικών μέτρων υπέρ της μετά από μια πενταετία εξαθλίωσης, απαξίωσης και αναξιοπρέπειας.

Δουλειά για την ανάσχεση της ανθρωπιστικής κρίσης, δουλειά για να ανοίξουν δουλειές, ΔΟΥΛΕΙΑ για να σταματήσει η διαφθορά , δουλειά για να πληρώσουν οι φοροδιαφεύγοντες , Δουλειά για να δουλέψει το «μαγαζί» απλά, σωστά, παραγωγικά.

Δουλειά με μεγαλύτερη συνέπεια στα εξαγγελθέντα- οι ομοϊδεάτες ανά την Ευρώπη αλλά και στο εσωτερικό κατηγορούν την ηγεσία για υποχωρήσεις- αφού έτσι και αλλιώς οι διάφοροι Μερκελιστές έσω και έξω δεν πρόκειται να αναγνωρίσουν τίποτα θετικό από την προσπάθεια που γίνεται.

Μόνος μάρτυρας –έτσι και αλλιώς- των προσπαθειών της Κυβέρνησης θα είναι ο Ελληνικός Λαός . Aυτός που καλείται να συνδράμει το έργο της αλλά και επωμιστεί τα μεγάλα φορτία που έρχονται. Οι πολίτες , όλο και περισσότερο, είναι έτοιμοι για ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ανατροπές , κάθε είδους , μηδέ του φετίχ-ευρώ εξαιρουμένου. Το ζήτημα είναι αν η Κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκονται διαρκώς σε αρμονία με το παλλαϊκό αίσθημα.

Ζούμε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ο μόνος τρόπος να τα βγάλουμε πέρα είναι  δουλειά και απόλυτη ειλικρίνεια απέναντι στην κοινωνία, τον εντολέα της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις