Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ανέβηκαν και μοίρασαν σοκολάτες σε Παπαδάκη και Θέμο Αναστασιάδη στον ΑΝΤ1 οι Πατρινοί σοκολατορίχτες -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ανέβηκαν και μοίρασαν σοκολάτες σε Παπαδ...

Έτυχαν ολόθερμης υποδοχής ενώ διαφήμισαν με τον πιο γλυκό τρόπο το Πατρινό καρναβάλι

Όπως κάθε χρόνο οι σοκολατορίχτες της Πάτρας παρά τα στενά οικονομικά πλαίσια ανέβηκαν στην Αθήνα και πήγαν προσκεκλημένοι σε δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές με σκοπό να γλυκάνουν τους παρουσιαστές με σοκολάτες αλλά παράλληλα και να διαφημίσουν το Πατρινό Καρναβάλι, αναπόσπαστο κομμάτι του οποίου αποτελεί εδώ και χρόνια το έθιμο του σοκολατοπόλεμου και οι σοκολατορίχτες που παρελαύνουν στην ουρά της μεγάλης Κυριακάτικης παρέλασης πετώντας σοκολάτες και σοκολατοειδή στον κόσμο.

Όπως ανέφερε στο thebest.gr ο Περικλής Δημητρόπουλος, που είναι εκ των βασικών σοκολατοριχτών και κάθε χρόνο δίνει δυναμικά το παρών του, την Τσικνοπέμπτη 12/2/2015 αντιπροσωπεία των συλλόγων των σοκολατοριχτών της Πάτρας (για την ακρίβεια 7 άτομα, 4 μεγάλοι και 3 παιδιά) πήγαν το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και τους αναστάτωσαν ευχάριστα πετώντας σοκολάτες ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και φιλόξενος με την Πατρινή «γλυκιά» ομάδα.

Στο στούντιο ήταν και οι δημοσιογράφοι –συνεργάτες της εκπομπής Γιώργος Σιωμόπουλος, Ντόρα Κουτροκόη και Μπάγια Αντωνοπούλου αλλά και πολιτικοί καλεσμένοι όπως ο τέως υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Κριτσωτάκης, η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή, ο δημοσιογράφος και εκδότης Αντώνης Δελατόλλας και άλλοι.

Εκτός από τον Γιώργο Παπαδάκη ο Περικλής Δημητρόπουλος και οι υπόλοιποι Πατρινοί σοκολατορίχτες πήγαν και πάλι στην Αθήνα, την περασμένη Δευτέρα 16/2/2015 στον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και την Δούκισσα Νομικού στην εκπομπή «Όλα Μπιπ…» πάντα στον ΑΝΤ1. Κι εδώ οι Πατρινοί καρναβαλιστές – σοκολατορίχτες έτυχαν ολόθερμης υποδοχής.

Μάλιστα εκτός από τις σοκολάτες και σοκολατογκοφρέτες, είχαν πάρει μαζί τους και την προσέφεραν στους παρουσιαστές της χιουμοριστικής εκπομπής του ΑΝΤ1 και μία μεγάλη ειδικά κατασκευασμένη σοκολάτα γάλακτος που έγραφε Πατρινό Καρναβάλι 2015.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τον ευχάριστο ντόρο που προκάλεσαν στα τηλεοπτικά στούντιο οι σοκολατορίχτες που σημειωτέον ότι ανέβηκαν στην Αθήνα με δικά τους έξοδα. Κάθε χρόνο οι Πατρινοί σοκολατορίχτες είναι περιζήτητοι από τις εκπομπές και τους δημοσιογράφους της πρωτεύουσας.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight