Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι" από την Πέμπτη και στο γειτονικό Αίγιο

"Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι" ...

Στον Δημοτικό κινηματογράφο "Απόλλων"

Με την πολυαναμενόμενη ταινία «50 αποχρώσεις του γκρι - Fifty shades of grey» (για την οποία ήδη σημειώνεται μεγάλος αριθμός προπωλήσεων εισιτηρίων στην Πάτρα) συνεχίζονται οι προβολές στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλωνα” στο γειτονικό Αίγιο και μάλιστα με ψηφιακή προβολή, δηλαδή με τέλεια εικόνα και ήχο.

Η ταινία θα ξεκινήσει να παίζεται στον “Απόλλωνα” μαζί με Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη, από την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 σε πρώτη προβολή. Από την ίδια μέρα ξεκινά να παίζεται και στους κινηματογράφους όλου του κόσμου και φυσικά και τις ΗΠΑ.

Είναι αξιοσημείωτο πως μέχρι και το έγκυρο και σοβαρό περιοδικό Time στο τεύχος αυτής της εβδομάδας ασχολείται με το «προβοκατόρικο» φιλμ σε άρθρο του με τίτλο «Η γκρι περιοχή»!

Σύμφωνα με το στόρι που προέρχεται από το ομώνυμο βιβλίο – μπεστ σέλερ (η ταινία θα έχει όπως λέγεται σίγουρα κι άλλες 2 συνέχειες) η φοιτήτρια λογοτεχνίας Αναστάζια Στιλ παίρνει συνέντευξη, για το περιοδικό του Πανεπιστημίου, από τον επιτυχημένο γοητευτικό εργένη επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι. Νιώθει αμέσως τη δύναμη της γοητείας του, αλλά ταυτόχρονα η σκέψη του της προκαλεί βαθιά ανασφάλεια. Πεπεισμένη ότι η συνάντησή τους δεν πήγε καλά, προσπαθεί να τον βγάλει από το μυαλό της — ώσπου εκείνος εμφανίζεται αναπάντεχα στο μαγαζί όπου δουλεύει και της προτείνει να βγουν...

H Αναστάζια σοκάρεται μόλις συνειδητοποιεί πόσο πολύ επιθυμεί αυτόν τον άνδρα. Και, όταν εκείνος την προειδοποιεί να μείνει σε απόσταση, αυτό την κάνει να τον θέλει ακόμα περισσότερο. Όμως ο Γκρέι βασανίζεται από τους δικούς του δαίμονες και η ανάγκη να εξουσιάζει τον κυριεύει. Καθώς ξεκινούν μια παθιασμένη ερωτική σχέση, η Αναστάζια ανακαλύπτει περισσότερα για τις δικές της επιθυμίες καθώς και για τα σκοτεινά μυστικά που ο Γκρέι κρατά κρυμμένα...

Η σκηνοθεσία είναι της Σαμ Τέϊλορ – Τζόνσον.

Παίζουν ο ανερχόμενος 33χρονος ηθοποιός Τζέϊμι Ντόρναν, η Ντακότα Τζόνσον που είναι κόρη της Μέλανι Γκρίφιθ και του Ντον Τζόνσον και οι Ελοΐζ Μάμφορντ, Μάρσια Γκέϊ Χάρντεν, Ρίτα Όρα.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 7.00-9.30, 9.30-12.00.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture