Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την Λονδρέζικη πρεμιέρα του «Kingsman: Η Μυστική Υπηρεσία» που 12 Φεβρουαρίου έρχεται στην Πάτρα

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την Λονδρέζικη πρεμιέρα τ...

Πρωταγωνιστεί ο φινετσάτος ηθοποιός Κόλιν Φερθ

Η νέα κατασκοπευτική περιπέτεια «Kingsman: Η Μυστική Υπηρεσία» σε σκηνοθεσία του Μάθιου Βον, δημιουργού της ταινίας κόμικ «X-Men: Η Πρώτη Γενιά» θα αρχίσει να προβάλλεται στις Ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 και αναμένεται και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα με καλεσμένο το καστ των ηθοποιών, στο Λονδίνο. Το event πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο Odeon της περίφημης Leicester Square και εκεί παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο σκηνοθέτης της ταινίας Μάθιου Βον, οι ηθοποιοί, Κόλιν Φερθ, Τάρον Ίτζερτον, Σόφι Κούκσον, Σοφία Μπουτέγια, Μαρκ Στρονγκ, Λίλι Τραβέρς, Σαμάνθα Γούμακ, Έντουαρντ Χόλντκροφτ, Νίκολας Μπάνκς, Άλεξ Νικόλοφ. Επίσης παρέστησαν οι σεναριογράφοι, Μάρκ Μιλάρ και Ντέιβ Γκίμπονς.

Βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του Μαρκ Μίλερ και σε σκηνοθεσία του Μάθιου Βον (“Kick Ass”, “Χ-Μen: First Class”), η ταινία «Kingsman, Η Μυστική Υπηρεσία» περιστρέφεται γύρω από την Kingsman, μία άκρως μυστική υπηρεσία. Τη στιγμή που όλος ο πλανήτης απειλείται από μία παρανοϊκή high-tech ιδιοφυία, η Kingsman θα στρατολογήσει έναν άξεστο αλλά πολλά υποσχόμενο αλητάκο, με σκοπό να ενσωματωθεί στο απίστευτα ανταγωνιστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της υπηρεσίας.

Οι φωτό προέρχονται από το γραφείο Τύπου της εταιρείας διανομής Odeon.

To “Kingsman» θεωρείται ήδη ένα φιλμ πρωτεργάτης των διάσημων ταινιών του Τζέιμς Μποντ στην πιο χαριτωμένη και ανάλαφρη μορφή τους.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture