Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τα δικά σας παιδιά ξέρουν να συνεργάζονται;

Τα δικά σας παιδιά ξέρουν να συνεργάζονται;

Η "Αναταραχή στην κουζίνα" τους το μαθαίνει!

"Το αλάτι και το πιπέρι ήταν πάντα οι καλύτεροι φίλοι. Πάντα… έως τη μέρα που μάλωσαν για τα καλά… έτσι απλά. Και από τότε, στην Κουζίνα επικρατεί μεγάλη αναταραχή.

Όλα τα φαγητά πουμαγειρεύονται είναι εντελώς άγευστα, πολύ αλμυρά ή απίστευτα καυτερά. Η κυρά-Κουτάλα και η Κατσαρόλα είναι τρομοκρατημένες. Όλες τους οι προσπάθειες να συμφιλιώσουν τους δύο φίλους ήταν αποτυχημένες. Τα κουτιά των φαστ-φουντ έχουν αρχίσει να γίνονται σωροί. Ο κύριος Μυτερός προειδοποιεί πως τα Πιρούνια έχουν αρχίσει να εκνευρίζονται.

Πώς θα καταφέρουν να φέρουν πίσω τις παλιές καλές μέρες; Είναι μάλλον ώρα να συγκαλέσουν το Μεγάλο Συμβούλιο της Κουζίνας! Η κυρία Στρογγυλή, η αρχηγός των Κουταλιών, έχει ένα σχέδιο… Θα δουλέψει όμως; Πόση δύναμη μπορεί να έχει ένα τόσο δα ψεματάκι;"

Μέσα από μια ιστορία φτιαγμένη από μακαρόνια με κιμά, γλυκιά ψαρόσουπα, υπερβολικά καυτερά κεφτεδάκια και ¼ πείσμα μεταξύ φίλων, και πασπαλισμένη με... χιούμορ και μπόλικα μυρωδικά, τα παιδιά συνειδητοποιούν τα προβλήματα που προκαλεί ο εγωϊσμός, την αξία της φιλίας, και τη σπουδαιότητα να διακρίνει κάποιον πνεύμα συνεργασίας και διάθεση για αρμονική και ομαδική συνύπαρξη!

Το βιβλίο του Βασίλη Τερζόπουλου "Αναταραχή στη κουζίνα" για παιδιά ηλικίας 8-12 ετών, κυκλοφορεί απ' τις εκδόσεις "κόκκινη κλωστή δεμένη" & θα το βρείτε στο βιβλιοπωλείο GOTSIS,  Μαιζώνος 20-22, έναντι παλαιού Αρσακείου, καθώς & σε άλλα βιβλιοπωλεία.

Τηλ. 2610 226453, e-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture