Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:"Θα καιγόμασταν σαν ποντίκια" - Συγκλονιστικές μαρτυρίες διασωθέντων του Norman Αtlantic-Έφτασαν τα ξημερώματα στο λιμάνι -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πάτρα:"Θα καιγόμασταν σαν ποντίκια&...

Συγκινητικές στιγμές στο λιμάνι

Για τον εφιάλτη που έζησαν στο φλεγόμενο πλοίο Norman Atlantic μίλησαν διασωθέντες που έφτασαν στις 2.30 τα ξημερώματα στο λιμάνι της Πάτρας με το Europa Cruise. Άνθρωποι που έζησαν εφιαλτικές ώρες και απίστευτη ταλαιπωρία έφτασαν στον λιμένα και με δάκρυα στα μάτια αγκάλιαζαν τους δικούς τους ανθρώπους.

Διαβάστε επίσης: Σώος είναι ο Καλαβρυτινός Χ.Δούβος - Εγκατέλειψε τελευταίος το "Norman Atlantic"

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ THEBEST.GR

Aίσθηση προκαλεί η μαρτυρία της επιβάτιδος Πολύμνιας Δημητρουλάκη από το Ηράκλειο που μιλώντας σε δημοσιογράφους κατήγγειλε συμπεριφορές από τους Ιταλούς , οι οποίοι όπως είπε τους κλώτσαγαν, τους έβγαζαν τα σωσίβια και έβαζαν στη θέση τους συμπατριώτες τους. Μπροστά στην κάμερα ξεσπά και ψάχνει απεγνωσμένα τον άνδρα της.

 

Για τις πρώτες στιγμές που οι επιβάτες κατάλαβαν ότι το πλοίο καίγεται μίλησε ο γιατρός Δημοσθένης Μανδήλας.

Τους διασωθέντες περίμεναν στο λιμάνι της Πάτρας ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γιώργος Διδασκάλου, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης μαζί με αντιδημάρχους, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αννα Μαστοράκου, ο Διοικητής του ΠΓΝΠ Χαράλαμπος Μπονάνος, ο αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Γιάννης Μάκκας, ο βουλευτής Βασίλης Χατζηλάμπρου και ο Πρόεδρος του ΟΛΠΑ Κώστας Πλατυκώστας.

Στο λιμάνι της Πάτρας έφτασαν 15 διασωθέντες και από την Πάτρα ήταν 2. Εκεί βρίσκονταν γιατροί του ΠΓΝΠ, ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις