Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πόσο πλήρωσαν για εισιτήριο οι άτυχοι επιβάτες του Norman Atlantic

Πόσο πλήρωσαν για εισιτήριο οι άτυχοι επ...

Ένας επιβάτης σε δίκλινη καμπίνα μόνο για να πάει Ανκόνα, πλήρωσε το άτομο γύρω στα 163 ευρώ!

Ξέρετε πόσο πλήρωσαν οι άτυχοι και πολύπαθοι επιβάτες του Norman Atlantic, του ναυλωμένου πλοίου της Anek Lines που έπιασε φωτιά στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής 28/12/2014 στην Αδριατική θάλασσα, πάνω από τους Οθωνούς μεταξύ των ακτών της Αλβανίας και της Ιταλίας και μετατράπηκε σε πλοίο της κολάσεως, έχοντας έως τώρα χάσει τη ζωή τους 8 επιβάτες από τους συνολικά 478 ενώ οι αγνοούμενοι είναι αυτή την ώρα στους 37-39.

Κι όμως αν εξαιρέσει κανείς την τιμή της οικονομικής θέσης που είναι 55 ευρώ (για απλή ταξιδιωτική θέση, απλή καρέκλα) και 69 ευρώ για τα καθίσματα αεροπορικού τύπου) σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες για τις τιμές που αναφέρονται στο επίσημο σάιτ της εταιρείας στο διαδίκτυο για το δρομολόγιο της γραμμής Πάτρα – Ανκόνα, το κόστος για κάποιον που θα επιλέξει καμπίνα (απαραίτητη για ένα τέτοιο ταξίδι διάρκειας κοντά στις 18 ώρες) ανεβαίνει κατά πολύ.

Πιο συγκεκριμένα η 2-κλινη εσωτερική καμπίνα DU/WC, κοστίζει το άτομο 163 ευρώ ενώ η δίκλινη εξωτερική ανεβαίνει ακόμη περισσότερο και κυμαίνεται από τα 181 στα 202 ευρώ!

Όλες οι τιμές είναι One way- χωρίς επιστροφή. Η ακριβότερη τιμή που δίνεται είναι για μονόκλινη λουξ που αγγίζει τα 420 ευρώ (όσοι την επιλέγουν δικαιούνται και δωρεάν πρωινό) ενώ η μονόκλινη εσωτερική καμπίνα κοστίζει γύρω στα 244,5 ευρώ.

Πάντως δεν λείπουν οι προσφορές και εκπτώσεις που προφανώς θα ήταν σε ισχύ στο συγκεκριμένο πλοίο για την περίοδο των εορτών για κατηγορίες όπως οι επιβάτες ηλικίας 60 ετών και άνω (έκπτωση 20%), η οποία ισχύει για όλες τις θέσεις επιβατών και οχημάτων έως 6μ. μήκος και 2μ. ύψος (κατηγορία 1) και μοτοσικλετών (κατηγορία 12) ή για τα παιδιά από 4 έως 16 ετών στα οποία χορηγείται έκπτωση 50% σε όλες τις κατηγορίες θέσεων (στην ίδια κατηγορία του ενήλικα συνοδού).

Επίσης παρέχεται έκπτωση 30% για την επιστροφή με το ίδιο πλοίο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις