Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Νηφάλια...

Νηφάλια...

Του Θρασύβουλου Μαυρομμάτη

...το "Πολυτεχνείο" είναι πλέον μύθος και κανέναν πια-και περισσότερο την αριστερά, δεν την νοιάζει πόση απόσταση έχει από την ιστορική αλήθεια..
...και σαν μύθος ούτε γρατζουνιέται, ούτε λερώνεται, ούτε αμφισβητείται...
...άλλωστε τι νόημα έχει πιά αφού από μόνος του με τα χρόνια ο μύθος απομυθοποιείται και φθείρεται για έναν σωρό λόγους...
...γιατί τώρα ο "δεξιός" πολιτικός χώρος νοιώθει τόση δυσανεξία, έως και αποστροφή για ότι λέγεται "Πολυτεχνείο" είναι μια μεγάλη κουβέντα, που σε ελάχιστη περίληψη αφορά την αδικαιολόγητη αδιαφορία και τις ενοχές αυτού του χώρου στην συστηματική καπηλεία έως και την ιδεολογικοπολιτική του εμπορευματοποίηση από την όλη αριστερά..
...όποια όμως οπτική ανάγνωση και αν έχουν τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, ακόμα και με τους υποκειμενισμούς, τις υπερβολές και τις στρεβλώσεις "επαναστατικών" ενίοτε φανατισμών και σκοπιμοτήτων, αυτά τα γεγονότα και αυτός ο μύθος έχουν πλέον την δική τους παιδευτική κοινωνική αξία-ιδιαίτερα στις μέρες μας, που η λέξη δημοκρατία ούτε βιώνεται, ούτε γράφεται με κεφαλαία γράμματα...!!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις