Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το φροντιστήριο Μέθοδος Επιτυχίας εγκαινιάζει το Μελετητήριο του Δημοτικού

Το φροντιστήριο Μέθοδος Επιτυχίας εγκαιν...

Για όσες εγγραφές γίνουν τον μήνα Νοέμβριο παρέχει έκπτωση 30% στα δίδακτρα όλων των μηνών.

Είναι κοινά αποδεκτό ότι η επιτυχία των μαθητών προϋποθέτει γερές και σωστές βάσεις. Βάσεις των οποίων το χτίσιμο ξεκινά από πολύ νωρίς, από το Δημοτικό, και απαιτεί καθημερινό διάβασμα και προετοιμασία για τα μαθήματα της επόμενης ημέρας.

Οι μικροί μαθητές δεν μπορούν να είναι μόνοι τους σε αυτή την καθημερινή προσπάθεια, χρειάζονται κάποιον να τους προσέχει και να τους λύνει τις απορίες όταν αυτές δημιουργούνται ώστε να μην απογοητεύονται όταν δεν μπορούν να κατανοήσουν τη θεωρία τους ή όταν δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους.

Τον ρόλο του βοηθού συχνά αναλαμβάνουν οι γονείς. Τι γίνεται όμως όταν οι ρυθμοί της καθημερινότητας και οι εργασιακές δυσκολίες δεν αφήνουν χρόνο ή πολλές φορές και διάθεση γι’ αυτό; Τι γίνεται όταν οι γονείς δεν μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά τους στο διάβασμα;

Το φροντιστήριο Μέθοδος Επιτυχίας δημιούργησε το Μελετητήριο του Δημοτικού, για τις τάξεις: Δ – Ε – Στ. Τα παιδιά θα μπορούν να πηγαίνουν καθημερινά στον ειδικό χώρο και για τρεις ώρες να διαβάζουν και να προετοιμάζουν τα μαθήματα τις επόμενης ημέρας, υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση των καθηγητών.

Για όσες εγγραφές γίνουν τον μήνα Νοέμβριο, το φροντιστήριο Μέθοδος Επιτυχίας που βρίσκεται πλάι στους μαθητές, αλλά και στους γονείς τους, παρέχει έκπτωση 30% στα δίδακτρα όλων των μηνών.

"Μέθοδος Επιτυχίας"

Πατρών Κλάους & Χίου 2
Άγ. Γέωργιος Λάγγουρα, Πάτρα
Τηλ. 2610 331 113
http://www.facebook.com/methodosepitixias

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις