Την παράσταση έχει σκηνοθετήσει και παίζει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος
Το Επίκεντρο+ στην οδό Αγ. Διονυσίου φιλοξένησε ως γνωστό την περασμένη Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014 την παράσταση με την εξαιρετική ερμηνεία του ηθοποιού Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου που βασιζόταν στο κλασσικό κείμενο του Φιοντόρ Ντοστογιέβσκι «Ο Μέγας Ιεροεξεταστής». Το έργο παρουσιάστηκε σε μετάφραση του Άρη Αλεξόπουλου.
Οι θεατρόφιλοι της Πάτρας επικοινώνησαν με τις μεταφυσικές αγωνίες του σύγχρονου ανθρώπου για το θάνατο, σε μία παράσταση – μονόλογο που έχει κάνει αίσθηση.
Πλήθος Πατρινών χειροκρότησαν θερμά και έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στο δημιουργό της παράστασης Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο, ο οποίος επιχείρησε μία θεατρική μεταφορά ενός κεφαλαίου του έργου «Αδερφοί Καραμαζώφ».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr








