Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Σεμινάρια «Innovation Expert -Καινοτομία στην Πράξη» απο τον ΣΕΒ

Πάτρα: Σεμινάρια «Innovation Expert -Και...

Επιτυχές το 3ου group

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014  η διαδικασία επιμόρφωσης στα στελέχη επιχειρήσεων και του 3ου group της  Πρωτοβουλίας «Innovation Expert -Καινοτομία στην Πράξη» που πραγματοποιήθηκε  στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος.

 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα  υλοποιεί ο ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών σε όλη την Ελλάδα και  αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρωτοβουλία για την ενίσχυση των δεξιοτήτων και ικανοτήτων καινοτομικού προσανατολισμού στελεχών και επιχειρήσεων.

 

Το πρόγραμμα  στην περιοχή μας υλοποιείται στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών  Πελοποννήσου  και Δυτικής Ελλάδος .

Συνολικά έχουν ήδη ολοκληρωθεί 3 επιμορφωτικά προγράμματα  στην Πάτρα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση,  στα οποία συμμετείχαν συνολικά 66 στελέχη από 33 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ανεξαρτήτως κλάδου.

Η Πρωτοβουλία «Innovation Expert - Καινοτομία στην Πράξη» στοχεύει στην ανάπτυξη και εδραίωση μόνιμων μηχανισμών παραγωγής καινοτομίας μέσα στην ίδια την επιχείρηση, ενισχύοντας την επιχειρηματική της ανάπτυξη και τη δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά και περιλαμβάνει τις εξής δράσεις:

  • Επιμόρφωση στελεχών από έμπειρους εκπαιδευτές για την ανάπτυξη των αναγκαίων γνώσεων και δεξιοτήτων και την ουσιαστική κατανόηση των διαδικασιών παραγωγικής, εμπορικής, λειτουργικής και οργανωτικής καινοτομίας.
  • Συμβουλευτική υποστήριξη στελεχών και επιχειρήσεων από εξειδικευμένους συμβούλους για την προετοιμασία και εφαρμογή ενός πλάνου καινοτομίας αλλά και τη δημιουργία ενός μόνιμου μηχανισμού καινοτομίας μέσα στην επιχείρηση.
  • Δικτύωση στελεχών και επιχειρήσεων με φορείς και εμπειρογνώμονες καινοτομίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την αμοιβαία στήριξη των προσπαθειών τους και τη διάχυση καλών πρακτικών μετασχηματισμού της καινοτομίας σε βιώσιμη επιχειρηματικότητα.

 

Με βάση την επιτυχή υλοποίηση μέχρι τώρα και την μεγάλη ζήτηση για την συνέχιση του προγράμματος αναμένεται να λειτουργήσουν νέα τμήματα στην Πάτρα στο τέλος  Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Καινοτομίας υποβάλλοντας ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στην ιστοσελίδα www.sev4enterprise.org.gr

Οι αιτήσεις θα ληφθούν υπόψη βάσει  και  της σειράς ηλεκτρονικής υποβολής τους και η συμμετοχή είναι χωρίς κόστος για τις επιχειρήσεις και τα στελέχη.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται :

-          στον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος
(Πάτρα, τηλ. 2610620815 , email: [email protected] )

Επίσης, μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στο Ενημερωτικό Έντυπο του Προγράμματος (πατήστε εδώ), καθώς και στους φορείς υλοποίησης:

Αναθέτουσα Αρχή:

ΣΕΒ, Ξενοφώντος 5, 105 57 Αθήνα, τηλ: 211 5006118, e-mail: [email protected]

Ανάδοχος του Έργου:

Ένωση Εταιρειών ΚΕΚ ΑΠΟΨΗ ΑΕ - PLANET ΑΕ, τηλ. 210 4629300, 210 6905000, e-mail:  [email protected] , [email protected]

H Πρωτοβουλία «Innovation Expert - Καινοτομία στην Πράξη», εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

«Με την πεποίθηση ότι συμβάλλουμε έμπρακτα στη δημιουργία μιας δυναμικής κοινότητας στελεχών και επιχειρήσεων, σας καλούμε να συμμετάσχετε και εσείς σε αυτή την  αναπτυξιακή σύμπραξη !»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά