Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα "πάνω κάτω" έρχονται και πάλι στην δομή της Αστυνομίας-Τί αλλάζει σε Αχαία και Δυτική Ελλάδα-Επανατοποθετούνται αξιωματικοί

Τα "πάνω κάτω" έρχονται και πά...

Δεν "περπάτησαν" οι αλλαγές Δένδια

Τα πάνω κάτω έρχονται- ή μάλλον ξαναέρχονται-στη δομή της Ελληνικής Αστυνομίας. Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγοι μήνες από τότε που ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ο Νίκος Δένδιας πέρασε το νομοσχέδιο για τις αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. με τον διαχωρισμό της Τάξης από την Ασφάλεια για να διαπιστωθεί οτιτο εν λόγω εγχείρημα "δεν περπατάει".

Έτσι με νομοσχέδιο που κατατέθηκε χθες στην Βουλή επανέρχεται το αρχικό καθεστώς με τις Υπηρεσίες Τάξης και Ασφάλειας να υπάγονται σε μία Αστυνομική Διεύθυνση και σε μία Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, όπως και πριν.

Η νέα πρωτοβουλία σηματοδοτεί επανατοποθετήσεις αξιωματικών και στην Δυτική Ελλάδα και την Αχαία, μιας και επανέρχεται η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος και η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας με τις αρμοδιότητες που ίσχυαν προ του νομοσχεδίου Δένδια.

Μέχρι τις 15 Αυγούστου εκτιμάται οτι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα είναι γνωστό ποιοί ανώτατοι και ανώτεροι αστυνομικοί θα παραμείνουν στην Πάτρα ως επικεφαλείς των Υπηρεσιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις