Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χρήστος Νικολάου:«Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι δεδομένο και ξεκάθαρο...οι αντίπαλοί μας οφείλουν να σεβαστούν τη βούληση των πολιτών"

Χρήστος Νικολάου:«Το εκλογικό αποτέλεσμα...

Δήλωση του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας στον απόηχο της χθεσινής συζήτησης της ένστασης από την παράταξη Γκοτσούλια

«Όσο η  Πράξη όσο και η ανακήρυξη του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών είναι σαφής και ξεκάθαρη ως προς το τελικό και οριστικό αποτέλεσμα των επαναληπτικών Δημοτικών Εκλογών που διεξήχθησαν στον Δήμο μας. Και δίνει την πρωτιά στον συνδυασμό μας και τον επικεφαλής Χρήστο Νικολάου», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» αμέσως μετά τη συζήτηση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο της Πάτρας, της ένστασης που είχε κατατεθεί από τον αντίπαλο συνδυασμό.

Χθες έξω από το Διοικητικό Πρωτοδικείο της Πάτρας είχαν συγκεντρωθεί μέλη και φίλοι των δύο συνδυασμών που "κονταροχτυπήθηκαν" στη Δυτική Αχαΐα στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, που ανέδειξαν Δήμαρχο τον Χρήστο Νικολάου. Ο συνδυασμός του Διονύση Γκοτσούλια ωστόσο προχώρησε σε ένσταση κατά του εκλογικού αποτελέσματος.

«Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι δεδομένο και ξεκάθαρο. Ο Λαός μας επέλεξε τον δικό μας συνδυασμό αναθέτοντάς του την ευθύνη του έργου που πρέπει να παραχθεί στην περιοχή μας», τόνισε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Χρήστος Νικολάου, επισημαίνοντας ότι: «Είναι προφανές ότι οι αντίπαλοί μας οφείλουν να διαχειριστούν αυτό το

αποτέλεσμα και να σεβαστούν τη βούληση των πολιτών, η οποία δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Πρέπει να αναλάβουν την αντιπολίτευση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, ρόλο εποικοδομητικό και βαριάς ευθύνης στο πλαίσιο της λειτουργίας των Δημοκρατικών θεσμών.

Εμείς, όπως εξ αρχής έχουμε τονίσει, προχωρούμε μπροστά έχοντας από τώρα ξεκινήσει τις  ενέργειες και τις δράσεις εκείνες που θα οδηγήσουν τον Δήμο μας σε μια διαφορετική, καλύτερη μέρα. Και τις πρωτοβουλίες που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες και θα γκρεμίσουν τα αδιέξοδα που κρατούσαν την περιοχή μας στην υποβάθμιση.

Έχουμε όραμα, αλλά και υλοποιήσιμο σχέδιο. Έχουμε όρεξη και πολλούς ικανούς συνεργάτες και ως εκ τούτου θα κάνουμε πράξη αυτό για το οποίο δεσμευτήκαμε προεκλογικά. Να αναβαθμίσουμε τον Δήμο μας και να δώσουμε προοπτική στους νέους μας. Λειτουργώντας για όλους και υπηρετώντας όλους τους Δημότες μας, στο πλαίσιο μιας ενωτικής νοοτροπίας. Οι μίζερες συμπεριφορές και λογικές που αποσκοπούν στη διάσπαση της τοπικής μας κοινωνίας δεν μας ταιριάζουν, δεν μας αγγίζουν και ούτε θα βρουν πρόσφορο έδαφος σε αυτόν τον τόπο. Όλοι μαζί ενωμένοι, από 1η Σεπτεμβρίου ξεκινάμε και επισήμως τη σκληρή δουλειά, για μια Δυτική Αχαΐα που αξίζει να ζεις».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις