Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Νίκος Καραθανασόπουλος: "To δίλημμα της επόμενης Κυριακής είναι αν ο λαός πρέπει να παραμείνει υποταγμένος ή να χειραφετηθεί" - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Νίκος Καραθανασόπουλος: "To δίλημμα...

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κάλεσε με μεγαλύτερη στήριξη του ΚΚΕ σε Δήμο και Ευρωβουλή

Σε δηλώσεις του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νίκος Καραθανασόπουλος επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι η εκλογική μάχη συνεχίζεται τονίζοντας ότια υτή πρέπει να ολοκληρωθε την επόμενη Κυριακή με ακόμα θετικότερο αποτέλεσμα για τον λαό με τη μεγαλύτερη ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Πατρέων και του ΚΚΕ στο ευρωψηφοδέλτιο".

Πρόσθεσε δε ότι ο λαός καλείται "να απαντήσει στο πραγματικό δίλημμα αν ο λαός πρέπει να παραμείνει υποταγμένος ή να χειραφετηθεί". ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ.

ΟΛΗ Η ΔΗΛΩΣΗ

Θα θέλαμε πρώτα απ' όλα να χαιρετίσουμε τους χιλιάδες ψηφοφόρους της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στο Δήμο της Πάτρας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΚΕ να αναδειχθούν τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης” πολύ πιο δυνατά και ισχυρά. Χαιρετίζουμε όλους εκείνους, οι οποίοι στάθηκαν όρθιοι απέναντι στις σειρήνες του νέου διπολισμού της κυβέρνησης της ΝΔ απ' τη μια και του ΣΥΡΙΖΑ απ' την άλλη. Το αποτέλεσμα το οποίο καταγράφεται αποτελεί παρακαταθήκη για την επόμενη μέρα, για να βρει το λαό μας όρθιο και πιο ισχυρό.

 

Για μας όπως είναι φυσικό η εκλογική μάχη δεν τελειώνει εδώ. Πρέπει να ολοκληρωθεί, για ακόμη πιο θετικό αποτέλεσμα για το λαό μας την επόμενη Κυριακή με την αποφασιστική και ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο της Πάτρας αλλά και του ΚΚΕ στο ευρωψηφοδέλτιο. Στο πραγματικό δίλλημα στο οποίο καλείται να απαντήσει ο κάθε εργαζόμενος, άνεργος, επαγγελματίας, γενικά τα λαϊκά στρώματα της πόλης και της υπαίθρου είναι: αν ο λαός πρέπει να παραμείνει υποταγμένος στην πολιτική της ΕΕ που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα και τις ανάγκες των μονοπωλίων. Αν πρέπει να μείνει υποταγμένος σε όλους όσους συναινούν σε αυτή την πολιτική, δηλαδή στα κόμματα της κυβέρνησης της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Αν πρέπει να παραμείνει και να έχει αυταπάτες ότι μπορεί να ικανοποιήσουν τις λαϊκές του ανάγκες, τα κόμματα που αποδέχονται την ΕΕ, την εξωραΐζουν όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και οι υπόλοιπες αντιμνημονιακές δυνάμεις. Αν πρέπει να μείνει υποταγμένος στο αντιλαϊκό πλαίσιο που έχει διαμορφώσει ο Καλλικράτης, που μετατρέπει του Δήμους και τις Περιφέρειες σε μακρύ χέρι των Κυβερνήσεων για να εφαρμόζουν την αντιλαϊκή πολιτική. Ή αν θα πρέπει να χειραφετηθεί από τον ευρωμονόδρομο, από όσους τον αποδέχονται. Χειραφέτηση εμείς λέμε από τα δεσμά της ΕΕ και των μονοπωλίων, χειραφέτηση αλλά και ταυτόχρονα ισχυροποίηση του αντίπαλου δέους, που για μας το αντίπαλο δέος, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο οργανωμένος και αποφασισμένος λαός, ο ταξικά προσανατολισμένος λαϊκός παράγοντας, η λαϊκή συμμαχία που πρέπει να οικοδομήσουμε.

 

Η ισχυροποίηση αυτή θα σημάνει την καταδίκη των αντιλαϊκών πολιτικών, ενώ παράλληλα θα αποτελεί και την αφετηρία, θα αποτελεί και το ισχυρό όπλο που έχει ο λαός μας, για να πάρει μέτρα ανακούφισης της λαϊκής οικογένειας αλλά και ταυτόχρονα να ανοίξει το δρόμο για την ελπίδα και την προοπτική, για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης, που κριτήριο θα έχει την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και όχι τα κέρδη των μονοπωλίων. Γι' αυτό ακριβώς το λόγο ισχυρό ΚΚΕ παντού, είναι το εκλογικό σύνθημα που πρέπι να πάρει σάρκα και οστά, στο δεύτερο γύρο στο Δήμο της Πάτρας, αλλά και παντού. Στους υπόλοιπους δήμους και τις Περιφέρειες στηρίζουμε το μήνυμα που έστειλε στον πρώτο γύρο η Λαϊκή Συσπείρωση και στις ευρωεκλογές ενισχύουμε αποφασιστικά το ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014