Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κέρκυρα: 17χρονος χτύπησε στο κεφάλι και έστειλε στην εντατική συμμαθητή του

Κέρκυρα: 17χρονος χτύπησε στο κεφάλι και...

Ανήλικος συνελήφθη για bullying σε βάρος συμμαθητή του

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Κέρκυρας όπου νοσηλεύεται ένας 17χρονος μαθητής, ο οποίος έπεσε θύμα bullying έξω από το σχολείο του με δράστη έναν συνομήλικο συμμαθητή του που παραδόθηκε μόλις κατάλαβε το κακό που έκανε.
Οι δυο συμμαθητές που είχαν διαφορές μεταξύ τους, συνεπλάκησαν έξω από το σχολικό συγκρότημα στην πόλη της Κέρκυρας. Όμως, ο 17χρονος έπεσε στο έδαφος και έμεινε ακίνητος «παγώνοντας» τους υπόλοιπους μαθητές που παρακολουθούσαν τη σκηνή. Αμέσως διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, αλλά όταν πληροφορήθηκε την κατάσταση του θύματος πήγε οικειοθελώς στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου συνελήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Εκείνος, έδωσε εντολή να συνεχιστεί η έρευνα των αστυνομικών για τι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη ο τραυματισμός και άφησε ελεύθερο τον ανήλικο δράστη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις