Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Άστραψε και βρόντηξε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Σιγαλός - "Μέχρι και οι καντηλανάφτες λυμαίνονται τα Νεκροταφεία της πόλης"

Πάτρα: Άστραψε και βρόντηξε ο Αντιδήμαρχ...

Τι είπε στον Αντέννα Πάτρας 105.3

Σε μετωπική σύγκρουση με συμφέροντα που λυμαίνονται τα Νεκροταφεία της Πάτρας προχωρά ο Δήμος Πατρέων, όπως ανέφερε σήμερα το μεσημέρι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Σιγαλός, μιλώντας στην εκπομπή «Φόρα παρτίδα» των Νίκου Σύφαντου και Αφροδίτης Τσικριτζή στον Αντέννα Πάτρας 105,3.

Ο κ. Σιγαλός αποκάλυψε ότι σύντομα θα έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο εισήγηση της δημοτικής αρχής με στόχο τον εξορθολογισμό του συστήματος των καντηλαναφτών στα Νεκροταφεία της πόλης καθώς, όπως είπε, σήμερα η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. «Θα μπουν κοινωνικά κριτήρια για το ποια πρόσωπα θα έχουν την δικαιοδοσία να κάνουν αυτή την δουλειά», είπε ο κ. Σιγαλός.

Επίσης, ο Αντιδήμαρχος μίλησε για διαπλεκόμενους ιδιώτες, για υπαλλήλους που συνεργάζονταν μαζί τους ενώ επέρριψε ευθέως ευθύνες για την κατάσταση που επικρατεί στα Κοιμητήρια και στις προηγούμενες δημοτικές αρχές λέγοντας ότι «δεν είναι δυνατόν αν μην ήξεραν τι συνέβαινε. Αλλά μάλλον δεν ήθελαν να χαλάσουν την… ζαχαρένια τους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις