Στην εκπομπή "Υγείας ...Θέματα" με τη Μαρία Σιορώκου
“Τα προβλήματα υγείας των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας” είναι το θέμα που θα αναλυθεί στην διάρκεια της εκπομπής της τηλεόρασης του Achaia “Υγείας...Θέματα” το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013 στις 21.30, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Προσκεκλημένοι της δημοσιογράφου Μαρίας Σιορώκου, που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή είναι: ο ομότιμος καθηγητής Παθολογίας- λοιμωξιολόγος κ. Κώστας Χρυσανθόπουλος, αντιπρόεδρος της Γηριατρικής και Γεροντολογικής Εταιρείας Ν.Δ. Ελλάδος και η παθολόγος και Γραμματέας της Γηριατρικής και Γεροντολογικής Εταιρείας κ. Ιωάννα Παπαρώδη.
Στην εκπομπή θα γίνει ιδιαίτερη αναφορά στην συμβολής της Γηριατρικής και Γεροντολογικής Εταιρείας Ν.Δ. Ελλάδος στην ενημέρωση τόσο των ηλικιωμένων και των οικείων τους όσο και της ευρύτερης κοινωνίας για τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας καθώς και στους τρόπους αντιμετώπισής τους.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










