Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Διαψεύδει και απειλεί με μηνύσεις η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου

Διαψεύδει και απειλεί με μηνύσεις η κόρη...

Για τα 8 εκ. ευρώ στο λογαριασμό της και το συγκρότημα στη Ναύπακτο.

Με ανακοίνωση της η Αρετή Τσοχατζοπούλου και με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" που αναφέρει ότι βρέθηκαν σε ελληνική τράπεζα «καταθέσεις ύψους 8 εκατ. ευρώ», καθώς και ότι κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις σε δημόσιες αρχές. Η κα Τσοχατζοπούλου κάνει λόγο για «πρωτοφανή επίθεση» που δέχεται το τελευταίο διάστημα, η οποία «ξεκίνησε με τη διαστρέβλωση εικόνων και στοιχείων, συνέχισε με την έντεχνη χρήση αποσπασματικών στοιχείων από την επαγγελματική μου δραστηριότητα με σκοπό να δημιουργηθεί μια παραποιημένη εικόνα ύποπτου πλουτισμού» και κορυφώνεται, όπως λέει, με αυτό το δημοσίευμα.

«Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά, ότι όλα αυτά είναι ασύστολα ψεύδη, καθώς δεν είχα ποτέ τέτοια ποσά στους λογαριασμούς μου και δεν κλήθηκα να δώσω εξηγήσεις σε δημόσιες αρχές. Το δημοσίευμα είναι απόλυτα συκοφαντικό και έχει στόχο να με πλήξει προσωπικά. Θα αναγκαστώ να ζητήσω από τη Δικαιοσύνη την προστασία της τιμής και υπόληψής μου» αναφέρει.

Η ίδια, με δεύτερη ανακοίνωσή της, διαψεύδει δημοσίευμα στην εφημερίδα VETO, σημειώνοντας ότι ουδεμία σχέση έχει με το αναφερόμενο στο άρθρο οικιστικό συγκρότημα στη Ναύπακτο, Αιτωλοακαρνανίας.

Tο “Πρώτο Θέμα” αναφέρει ότι οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ στην κόρη του πρώην υπουργού,  βρήκαν ότι διαθέτει καταθέσεις ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ σε ελληνική τράπεζα. Την ίδια στιγμή το ετήσιο καθαρό της εισόδημα δεν φαίνεται να ξεπερνά τις 50.000 – 70.000 ευρώ ετησίως.

Το VETO έκανε λόγο για «μεζονέτες πάνω στο κύμα με άρωμα Τσοχατζόπουλου».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τεράστια παραδεισένια έκταση όπου χτίστηκαν οι βίλες, οι οποίες «σκιάζονται» με καταγγελίες για οικοδομικές παραβάσεις, αγοράστηκε από την κόρη του πρώην υπουργού.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις