Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Οι ηθοποιοί Αλέξανδρος Ρήγας και Βασιλική Ανδρίτσου αυτό το Σάββατο στο Αίγιο

Οι ηθοποιοί Αλέξανδρος Ρήγας και Βασιλικ...

Θα παρουσιάσουν την παράσταση "Τα παιδιά θα'ρθούνε στις οκτώ"

Το θεατρικό έργο των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου «Τα παιδιά θα'ρθούνε στις οκτώ» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα, θα παρουσιαστεί στο κινηματοθέατρο “Απόλλων” της γειτονικής πόλης του Αιγίου το ερχόμενο Σάββατο 18 Μαΐου 2013.

Στην παράσταση που είχε παιχθεί και στο Πάνθεον της Πάτρας, πρωταγωνιστούν οι Αλέξανδρος Ρήγας και Βασιλική Ανδρίτσου.

Η παράσταση που θριάμβευσε στην Αθήνα, περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία και κάνει στάση αυτό το Σάββατο στο Αίγιο.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

Σκοτάδι. Κάποιοι μπήκαν στο σπίτι. Τα Παιδιά ειναι μέσα. Ομηρία. Ληστεία. Καταγγελία. Κωμωδία. Τα Παιδιά... ήταν ήρεμα στο σαλόνι τους στον Παράδεισο... περιμένοντας κάποια “καλά” παιδιά... όταν τελικά ... ήρθαν κάτι άλλα, κακά παιδιά...

Ένα ζευγάρι παντρεμένο, πρώην ερωτευμένο, βρίσκεται φυλακισμένο και εγκλωβισμένο στο υπόγειο play room του ίδιου τους του σπιτιού, απο 2 ληστές που την ίδια στιγμή τους αδειάζουν τον επάνω όροφο του σπιτιού τους. Παράλληλα, οι ίδιοι “αδειάζουν” τις ψυχές τους, αλληλοκατηγορούνται, αλληλοαπειλούνται, θυμούνται, φοβούνται, απελπίζονται, ελπίζουν, χαμογελούν.

Μέσα από τις αγωνιώδεις προσπάθειες μιας ολόκληρης νύχτας να βρουν τρόπους διάσωσης και διαφυγής... Τα Παιδιά... τα λένε όλα ... ο ένας για τον άλλον... και όλοι για κανέναν... Κάποιοι θα πεθάνουν, κάποιοι δεν ξέρουν τι να κάνουν, κάποιοι δεν ξέρουν τι χάνουν, κάποιοι προσπαθούν απλά να το κάνουν. Γιατί έτσι είναι η ζωή... έχει χιούμορ και μια “άρρωστη” οπτική της δικαιοσύνης... όταν κάποιοι μας ληστεύουν, μας ξυπνάνε... και τότε είναι που σηκωνόμαστε από τα κρεβάτια μας... και μπορούμε όρθιοι, ν' αγωνιστούμε!

Θα δοθούν δύο παραστάσεις στις 7.00 το απόγευμα και 9.30 το βράδυ. Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ και 12 ευρώ.

Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ. Πληροφορίες στο τηλ. 26910-29660.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture