Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Πόλεμος στις ήπιες μορφές ενεργείας

Πόλεμος στις ήπιες μορφές ενεργείας

του Μιχαήλ Στρατουδάκη

Δεν είναι δυνατόν να συλλάβει ο νους του Έλληνα ότι εκδιώκομε μετά μανίας τις ήπιες μορφές ενεργείας ήτοι αιολική, ηλιακή ενέργεια, φωτοβολταϊκά και επιμένομε στην χρήση και εισαγωγή πετρελαίου, το οποίο είναι  άκρως δαπανηρό για την χώρα μας, αφού εισάγομε εκατομμύρια τόννους κάθε χρόνο.

Έχομε την δυνατότητα να το περιορίσομε αισθητώς, με την χρησιμοποίηση των ηπίων μορφών ενεργείας. Έπρεπε η Ελλάδα να είναι η Ηγέτιδα χώρα στην χρήση αυτών, δυστυχώς  όμως  κοιμωμεθα και περιμένομε να μας διδάξουν πως θα χρησιμοποιούμε την ηλιακή ενέργεια χώρες που βλέπουν  «μια φορά τον χρόνο»  τον ήλιο!!

Τα φωτοβολταϊκά τα τελευταία χρόνια άρχισαν να εισέρχονται στην ζωή μας, κάτι που έπρεπε να είχε γίνει πριν από πολλές δεκαετίες και να υπήρχε τεραστία οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά και έσοδα από την πώληση και εκμετάλλευση αυτών. Αγρότες έκαμαν εγκαταστάσεις αξιόλογες, νοικοκυριά τοποθέτησαν στις στέγες ανάλογες εγκαταστάσεις και έχουν σημαντική οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα. Έστω  και αργά άρχισε  το κοινό να στρέφεται προς αυτήν την σπουδαίαν λύση. Και όλως ξαφνικά ξέσπασε ένας πόλεμος εναντίον  αυτών, τον οποίον χαρακτηρίζομε ως ανηλεή, σκόπιμο και άκρως ανασταλτικό για την Ελληνική οικονομία.

Αναφέρουν ότι ορισμένες περιοχές όπως η Αχαΐα είναι λέει κορεσμένες από φωτοβολταϊκά, ενώ ακόμα δεν άρχισε η χρήση τους και πρέπει να απαγορευτούν!!!

Πρέπει να μειωθεί το κόστος πληρωμής από την ΔΕΗ στους παραγωγούς.

Πρέπει ο έχων φωτοβολταϊκά να πληρώνει φόρο ως παραγωγός!! Πρόκειται για αισχρότητα όταν τους οφείλοντες  δις Ευρώ φοροφυγάδες και άλλους λωποδύτες δεν τολμάτε να τους ειδοποιήσετε για το χρέος και καταληστεύετε στις συντάξεις για να πληρώνετε τους δανειστές! Tώρα προσπαθείτε να έχετε έσοδα από τα φωτοβολταϊκά, όπως και από τις κλαδονομές! Στραφείτε στους μεγάλους οφειλέτες και αφήστε ελεύθερη και χωρίς εμπόδια την ενέργεια από φωτοβολταϊκά.  Μη γίνεσθε σφαγείς του Ελληνικού πλούτου.

Ο πόλεμος κατά του ενεργειακού δυναμικού της Ελλάδος φαίνεται ότι άρχισε και είναι φανατικός και θηριώδης. Δεν θέλουν  με κανένα τρόπο η Ελλάδα να καταστεί αυτάρκης στον ενεργειακό  τομέα αλλά και να εμπορεύεται αυτήν την δύναμη. Ξένοι και δικοί μάχονται για την καταβύθιση αυτής της δυνάμεως.

Ο Ελληνικός Λαός πρέπει επιμόνως να αντισταθεί στα πάσης μορφής υποχθόνια μέτρα κατά των ηπίων μορφών ενεργείας και κατά  των  προβαλλομένων εμποδίων  εναντίον  της εκμεταλλεύσεως  του ορυκτού μας πλούτου. Είμεθα πλούσιο Κράτος. Ας εκδιώξομε πυξ λαξ όσους μας θέλουν φτωχούς και εξαθλιωμένους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις