Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Διαβούλευση για το φορέα διαχείρισης του φράγματος Πείρου - Παραπείρου- Συνάντηση Αγγελάκα- Δημαρά

Διαβούλευση για το φορέα διαχείρισης  το...

Στόχος η μη ιδιωτικοποίηση του φράγματος

Η σύσταση φορέα διαχείρισης και λειτουργίας του έργου «Ύδρευση Πάτρας, Βιομηχανικής Περιοχής Πάτρας (ΒΙ.ΠΕ.) και οικισμών βορειοδυτικής Αχαΐας από τους ποταμούς Πείρο και Παραπείρο», ήταν το αντικείμενο ενημερωτικής συνάντησης, του Γενικού Γραμματέα Μανώλη Αγγελάκα με το Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά και τον επιστημονικό υπεύθυνο, καθηγητή Υδραυλικής Μηχανικής του Τμ. Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, Αλέξανδρο Δημητρακόπουλο, που πραγματοποιήθηκε, σήμερα το μεσημέρι, στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου - Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου.

Στη συνάντηση συναποφασίστηκε, εντός των επομένων ημερών, να διανεμηθεί, με ευθύνη της Α.Δ., στους εμπλεκόμενους φορείς (Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου - Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Δήμος Πατρέων, Δήμος Δυτικής Αχαΐας, Δήμος Ερυμάνθου & ΒΙ.ΠΕ.) η σχετική μελέτη που ήδη ολοκλήρωσε ο κ. Δημητρακόπουλος, με στόχο, το επόμενο 15θήμερο, να ακολουθήσει σύσκεψη όπου θα κατατεθούν οι απόψεις των φορέων και θα διευκρινιστούν πιθανές λεπτομέρειες.

Αμέσως μετά τη διαβούλευση, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση θα διαβιβάσει τη μελέτη καθώς και τις θέσεις των εμπλεκομένων φορέων στην Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων, Οδικών Σηράγγων & Λοιπών Υπογείων Έργων (ΕΥΔΕ-ΟΣΥΕ) του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, προκειμένου να προχωρήσει στη σύσταση του φορέα διαχείρισης και λειτουργίας.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις