Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Όλα δείχνουν Κορίνθου για τις παρελάσεις του Καρναβαλιού- Δεν "ψήνονται" για Γούναρη

Πάτρα: Όλα δείχνουν Κορίνθου για τις  πα...

Την ερχόμενη Δευτέρα η τελική αποφαση

Το εγχείρημα της επιστροφής της παρέλασης στην οδό Γούναρη, φαίνεται πως τελικά θα σκοντάψει στην άρνηση της αστυνομίας, της τροχαίας και της πυροσβεστικής να δώσουν το πράσινο φως. Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι η λυση που προκρίνεται είναι αυτή της έναρξης της παρέλασης από την οδό Κορίνθου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή θα είναι η απόφαση που θα ληφθεί στη σύσκεψη της επόμενης Δευτέρας, η οποία θα είναι και η οριστική για το θέμα. Και τούτο διότι οι ενστάσεις σχετικά με την ασφάλεια της παρέλασης από Γούναρη εξακολουθούν να είναι έντονες χωρίς να διαφαίνεται κάποια λύση.

Όπως πρώτο είχε αναφέρει το thebest.gr "όχι" στην πρόταση λένε οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής προτάσσοντας το επιχείρημα της αδυναμίας πρόσβασης σε περιοχές όπως η Πλατεία Μαρούδα και τα Ταμπάχανα, όπου σύμφωνα με το προτεινόμενο σχέδιο θα συνωστισθούν χιλιάδες καρναβαλιστές, ενώ τονίζουν ότι  θα "κοπεί" η πόλη στα δύο, μιας και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα της χρησιμοποίησης της Ρήγα Φεραίου  ενώ η Αγίου Ανδρέου και η Όθωνος Αμαλίας θα "πνιγούν" κυκλοφοριακά μιας και ξεκινούν και καταλήγουν αντίστοιχα στα έργα της Ηρώων Πολυτεχνείου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις