Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Κατευόδιο στον Θανάση Τσιπινάκη: Μακάρι όλες οι μπαγκέτες της ανθρωπότητας να σηκώνονταν από τέτοια χέρια

Κατευόδιο στον Θανάση Τσιπινάκη: Μακάρι ...

Ο Θανάσης Τσιπινάκης τίμησε την Ένωση Κοινωνικών Φορέων «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» με τα αγνά του αισθήματα και την αυτοπροσφορά του. Ο απρόσμενος όμως χαμός του δεν μας αφήνει άλλο τρόπο για να του ανταποδώσουμε την τιμή, παρά τη δημοσιοποίηση και των δικών μας ειλικρινών αισθημάτων ευγνωμοσύνης για το μάθημα ήθους και αξιοσύνης που ήταν η κάθε συνεργασία μας.

Το «Μ’ αρέσει να μη λέω πολλά» που μαζί διαλέξαμε ως «Τραγούδι των Πυλώνων» χαρακτηρίζει τόσο τη δική του βιοπολιτεία, όσο και το πνεύμα πάνω στο οποίο συμβαδίσαμε. Το δε βίντεο με τον ίδιο και την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων να το αποδίδουν φορώντας τα σύμβολα της Ένωσής μας, θα μένει ως παντοτινό τεκμήριο της σύμπραξης της μουσικής με την κοινωνική αλληλεγγύη. (http://www.youtube.com/watch?v=w1Ma_rimsjE).

Το πρόγραμμα «Αλληλεγγύη από Σκηνής» που έθεσε ενεργούς πολίτες που υπηρετούν την τέχνη, στη διάθεση ενεργών πολιτών που επωμίζονται την αντίσταση στην κατάρρευση της κοινωνικής συλλογικότητας, χτίστηκε πάνω στο παράδειγμά του. Έτσι το σήμα του προγράμματος αυτού, απεικονίζει εκείνον σε δράση, έστω και αν μόνο μια μέρα σαν αυτή μπορούμε να του το αποκαλύψουμε και μαζί μ’ αυτόν και στον υπόλοιπο κόσμο.

Μακάρι όλες οι μπαγκέτες της ανθρωπότητας να σηκώνονταν από τέτοια χέρια.

Αντίο Μαέστρο. Στο καλό Κύριε Τσιπινάκη. Καλό δρόμο φίλε...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις