Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στη Βρετανική εφημερίδα Τhe Guardian η περίπτωση της Μαντάμ Σούλας

Πάτρα: Στη Βρετανική εφημερίδα Τhe Guard...

Παρατηρεί τη δυσπιστία των Ελλήνων απέναντι στους ιδιοκτήτες οίκων ανοχής

Μέχρι τη Βρετανική εφημερίδα "The Guardian"΄έφτασε η "χάρη" της Πάτρας και η περίπτωση της Σούλας Αλευρίδου, η οποία αναπαράγει το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πελοπόννησος" για τη δωρεά. "Οι Έλληνες είναι δύσπιστοι όσο αφορά τους ιδιοκτήτες οίκων ανοχής...", είναι ο τίτλος της ιστοσελίδας της βρετανικής εφημερίδας, που αναπαράγει το ρεπορτάζ που αφορούσε στη δωρεά της ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής σε σχολείο της Πάτρας.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι τη στιγμή που δοκιμάζεται η Ελλάδα από την  οικονομική ύφεση και οι επιχειρηματίες αδυνατούν να συντηρήσουν τις επιχειρήσεις τους, η Σούλα Αλευρίδου ανοίγει νέες εγκαταστάσεις για να ανταποκριθεί στη ζήτηση.

Παράλληλα αναφέρεται στις δωρεές που έχει κάνει, τόσο στην ποδοσφαιρική ομάδα της Λάρισας, όσο και σε Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας.

Σχετικά με το δεύτερο φιλοξενεί δηλώσεις του Θεοχάρη Μασσαρά, Προέδρου του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου, ο οποίος περιγράφει την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα οικονομικά των σχολείων και στην αδυναμία τους να αγοράσουν  ακόμα "και μια ασπιρίνη για τα παιδιά".

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η δημοσιοποίηση της δωρεάς της κ. Σούλας προκάλεσε αυξημένες αντιδράσεις "παρά το γεγονός ότι η πορνεία είναι νόμιμη στην Ελλάδα".

Φιλοξενεί επίσης μέρος της απόφασης του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Γιώργου Παναγιωτόπουλου, ενώ η εφημερίδα μεταφέρει την απογοήτευση της κ. Σούλας μετά από αυτή την εξέλιξη.

Μάλιστα μεταφέρει τα λεγόμενα συνεργάτη της, ο οποίος αναφέρει ότι η πράξη της παρερμηνεύτηκε και πως στόχος ήταν η βοήθεια του σχολείου και όχι η διαφήμιση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις