Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Άρχισαν οι δοκιμές της Φιλαρμονικής Ορχήστρας - Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε

Πάτρα: Άρχισαν οι δοκιμές της Φιλαρμονικ...

Έχουν ήδη προγραμματιστεί συναυλίες σε διάφορες εκδηλώσεις

Άρχισαν ήδη οι δοκιμές της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ του Οργανισμού της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ της πόλης μας, με τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Γιώργου Μπουρδόπουλου. Συναυλίες σε αίθουσες της πόλης και σε πλατείες, συμμετοχές σε διάφορες εκδηλώσεις και σε Φεστιβάλ εκτός Πατρών, σηματοδοτούν τον προγραμματισμό της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ, η οποία σημειωτέον αποτελεί τη μοναδική ιδιωτική φιλαρμονική [πλέον του αιώνος], όπως καταγράφεται στα ιστορικά αρχεία της πόλης μας και η οποία έχει πραγματοποιήσει πλήθος συναυλιών στο σύντομο χρόνο της παρουσίας της.

Όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν, παίζοντας πνευστά και κρουστά όργανα, προσφέροντας μέσα από τη γνώση τους, ανιδιοτελείς πολιτιστικές υπηρεσίες, στον Οργανισμό της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ αλλά και στην πόλη, μπορούν να σπεύσουν σε ακρόαση από τον Αρχιμουσικό της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ και να ενταχθούν στην οργανική της δύναμη.

Πληροφορίες δίδονται στη Γραμματεία του Οργανισμού, Κορίνθου 280- Γούναρη, καθημερινά, πρωί 10-1 και απόγευμα 6-9, τηλ. 2610/279.679 και 2610/222.248, www.polyphonikipatras.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture