Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το ριμέικ της «Ολικής επαναφοράς» προβάλλει από αύριο Πέμπτη το σινέ Κάστρο στο Ρίο

Το ριμέικ της «Ολικής επαναφοράς» προβάλ...

Στο φιλμ που έχει εντυπωσιακά εφέ παίζουν οι γνωστοί ηθοποιοί Κόλιν Φάρελ και Κέιτ Μπεικινσέιλ

Την ταινία επιστημονικής φαντασίας «Total Recall-Ολική επαναφορά» που αποτελεί ριμέικ της ταινίας του Πολ Βερχόφεν, του 1990, θα προβάλλει από αυτή την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012 το σινέ Κάστρο στο Ρίο λίγο πιο κάτω από τον σιδηροδρομικό σταθμό στις 10 το βράδι καθημερινά.

Το νέο «Total Recall-Ολική Επαναφορά» που έχει εντυπωσιακά εφέ και σκηνές αμείωτης δράσης έχει σκηνοθετήσει ο 39χρονος Αμερικανός σκηνοθέτης Λεν Γουάιζμαν, γνωστός για τα φιλμ «Underworld» με τους βρικόλακες και «Live Free or Die Hard».

Το καινούριο «Total Recall» στοίχισε όπως λέγεται κοντά στα 175 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο στα Αμερικάνικα ταμεία η επιτυχία δεν ήταν η αναμενόμενη, έχοντας μέχρι στιγμής ξεπεράσει τα 60 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις (στο παγκόσμιο box office τα πράγματα είναι καλύτερα με τις εισπράξεις να έχουν αγγίξει τα 160 εκατομμύρια δολάρια).

Στην ταινία που πήρε καλές κριτικές, το ρόλο που έκανε ο Άρνολντ Σβρατσενέγκερ στο προηγούμενο φιλμ, τον έχει επωμιστεί ο Ιρλανδός Κόλιν Φάρελ ο οποίος δίνει, είναι αλήθεια την δική του δυναμική και προσωπικότητα στον αμφίσημο ρόλο του. Σύμφωνα με το στόρι που προέρχεται από διήγημα του μετρ της επιστημονικής φαντασίας Φίλιπ κ. Ντικ, στο κοντινό μέλλον που αποδεικνύεται όπως βλέπουμε στην ταινία ζοφερό για τους ανθρώπους, ο κόσμος είναι χωρισμένος σε δύο αχανή έθνη, την Ευρωαμερική (που είναι η μητρόπολη) και τη Νέα Σαγκάη (που είναι η αποικία). Την Ευρωαμερική καταδυναστεύει ένα τυραννικό καθεστώς με επικεφαλής τον Κοχάγκεν (στο ρόλο ο Μπράιαν Κράνστον της σειράς Breaking Bad) ενώ στην αποικία έχουν αρχίσει να σημειώνονται επεισόδια και αντικαθεστωτικές αντιδράσεις παρακινημένες από τον Ματίας (στο ρόλο ο Μπίλι Νάι).

Κάποια στιγμή, ο Νταγκ Κουέιντ (Κόλιν Φάρελ), ο οποίος δουλεύει σε ένα εργοστάσιο κατασκευής αστυνομικών ρομπότ στην αποικία, αρχίζει μέσα από διάφορα περίεργα αληθοφανή όνειρα αλλά και μετά την επίσκεψη του στην εταιρεία Rekall που παρέχει στους πελάτες της μνήμες τις οποίες εμφυτεύει στο μυαλό τους, να έχει βάσιμες υποψίες πως στην πραγματικότητα είναι κάποιος άλλος, ένας κατάσκοπος. Εν τέλει θα έρθουν ξαφνικά τα πάνω κάτω στη ζωή του ενώ η ίδια του η γυναίκα θα αρχίσει να προσπαθεί να τον ξεπαστρέψει.

Στο φιλμ παίζουν επίσης η Κέιτ Μπεικινσέιλ και η Τζέσικα Μπίελ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture