Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Καρβέλης για ΝΟΔΕ Αχαϊας: Ποιούς κατηγορεί για ανεπάρκεια και ανυπαρξία

Καρβέλης για ΝΟΔΕ Αχαϊας: Ποιούς κατηγορ...

Επιστολή στο thebest.gr

Σκληρό μήνυμα προς τους «καταληψίες της ΝΟΔΕ» στέλνει το μέλος της ΔΑΚΕ της ΠΟΕΔΗΝ Σωτήρης Καρβέλης. Μ’ επιστολή του προς το thebest.gr ο κ. Καρβέλης μιλά για ανυπαρξία και ανεπάρκεια των νυν στελεχών και τους καλεί να μην εκθέτουν με τις πρακτικές τους την παράταξη. Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Την μαύρη περίοδο του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΠΑΣΟΚηκού ολοκληρωτισμού , τότε δηλαδή που όλα τα έσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά και στην Τοπική Ν.Δ. όπως άλλωστε παντού κυριαρχούσε το σκοτάδι. Όλοι  εμείς, που για κάποιους ευκαιριακούς αριβίστες που ανακάλυψαν την Ν.Δ. εν έτει  2010 θεωρούμαστε παρελθοντολογικά μιάσματα, ΑΝΑΨΑΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ για να έρθουν εκ του ασφαλούς κάποιοι. Αφού είδαν φως  μπήκαν  μέσα για να το παίξουν αφενός πολιτικοί νοικοκυραίοι και αφετέρου καθημερινά  να γελοιοποιούν  την παράταξη και τον Α. Σαμαρά. Το μόνο που τους έχει απομείνει πλέον είναι να κατεβάσουν τον διακόπτη για να μην βλέπει ο κόσμος την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ τους και την ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ τους  και να σηκωθούν να φύγουν.

Να είναι σίγουροι πως πολύ σύντομα θα ξαναβρεθούν… αυτοί που πιστεύουν σε ιδανικά και αξίες για να ανάψουν και πάλι την ΔΑΔΑ».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις