Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Με επιτυχία η παράσταση ‘’Τραγουδάμε χορωδιακά για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"

Με επιτυχία η παράσταση ‘’Τραγουδάμε χορ...

250 μικροί και μεγάλοι χορωδοί, ένωσαν τις φωνές τους

Με τον τίτλο ‘’Τραγουδάμε χορωδιακά για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, η μεγάλη χορωδιακή συναυλία της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν εξ ολοκλήρου στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, για την ενίσχυση των δράσεων του.

250 μικροί και μεγάλοι χορωδοί, ένωσαν τις φωνές τους κατά τη διάρκεια της συναυλίας αυτής, η οποία ήταν ενταγμένη, στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων του Οργανισμού για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.

Το πρόγραμμα της συναυλίας κάλυψαν: η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά], η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού, πιάνο: Αλμπένα Πένκοβα] και η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ του Οργανισμού [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου] και με τη συμμετοχή του Διευθυντού της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, Γιώργου Μπουρδόπουλου, του καθηγητή Χάρη Πεγιάζη και των μουσικών Νίκου Δάρμα, Γρηγόρη Ελντίκ, Γιώργου Λαμπράκου, Ιωάννας Λουκοπούλου και Σωτήρη Μανουδάκη. Μετείχε επίσης η 100μελής Αμερικάνικη νεανική χορωδία MONA SHORES CHOIR HS, με τη συνδρομή του Οργανισμού Καλλιτεχνικών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων.

Οι συμπολίτες που κατέκλυσαν το Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου, καταχειροκρότησαν τις χορωδίες, για το υψηλού επιπέδου ακρόαμα που παρουσίασαν. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας παρουσιάστηκε video με το έργο του ‘’ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ’’, εκ μέρους του οποίου το μέλος του Δ.Σ. κα Εύη Μαλαμάκη, ευχαρίστησε συγκινησιακά, τους παρισταμένους και όλους όσους εργάστηκαν για τη συναυλία. Το πρόγραμμα παρουσίασε η Αθανασία Παπασταύρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture