Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Καλαβρυτινή Νία Βαρντάλος γυρίζει νέα ταινία

Η Καλαβρυτινή Νία Βαρντάλος γυρίζει νέα ταινία
Μαρτάτος Tάκης

Υποδύεται μία ζωντοχήρα που μαζί με 3 φίλες της επίσης χωρισμένες θα ανοίξουν εταιρεία τηλεφωνικού σεξ

Κωμωδία θα είναι και πάλι η νέα ταινία της 49χρονης Ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού και σεναριογράφου Νίας Βαρντάλος η οποία ως γνωστό έλκει την καταγωγή της από την περιοχή των Καλαβρύτων και συγκεκριμένα το χωριό Δρυμός από την πλευρά του πατέρα της Κωνσταντίνου Βαρδάλου που ασχολείται με τον κλάδο των ακινήτων και της πώλησης οικοπέδων.

Η Νία (Αντωνία Ευγενία) Βαρντάλος έχει γεννηθεί στο Γουίνιπεγκ του Καναδά και η πιο σημαντική ως τώρα στιγμή στην καριέρα της είναι η κομεντί «Γάμος αλά ελληνικά» to 2002 που έσκισε εισπρακτικά φτάνοντας τα 275 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις μόνο στις ΗΠΑ ενώ προτάθηκε και για το Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου. Η νέα της ταινία θα έχει τίτλο όπως γράφει το σάιτ της εφημερίδας «To Βήμα» θα λέγεται «33 Liberty Lane» και αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στα πάτρια εδάφη του Γουίνιπεγκ στον Καναδά.

Η Νία Βαρντάλος λατρεύει την Ελλάδα και συνεχώς τονίζει με ξεχωριστή υπερηφάνεια την καταγωγή της. «Η πολιτιστική ταυτότητά μου είναι σίγουρα ελληνική. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και στις δυο χώρες. Λατρεύω όμως να αφηγούμαι ελληνικές ιστορίες», είχε δηλώσει στο ΒΗΜΑgazino σε παλιότερη συνέντευξή της.

Στην Ελλάδα ήρθε πράγματι πριν από τρεισήμισι χρόνια και γύρισε την κομεντί «My life in ruins-Έρωτας αλά ελληνικά» σε σκηνοθεσία Ντόναλντ Πέτρι όπου υποδυόταν μία ξεναγό ενός γκρουπ Αμερικάνων τουριστών που επισκέπτονται τους Δελφούς, την Αρχαία Ολυμπία και τον Παρθενώνα. Το ερωτικό ενδιαφέρον της ηρωίδας της σε αυτή την ταινία που έμοιαζε με μεγάλης διάρκειας διαφημιστικό σποτ του ΕΟΤ ήταν ο Έλληνας ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης ενώ επίσης σε ένα χαρακτηριστικό ρόλο εμαφανιζόταν ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός Ρίτσαρντ Ντρέιφους.

Στο «33 Liberty Lane» η Νία Βαρντάλος θα συμπρωταγωνιστήσει με την Αμερικανίδα ηθοποιό με καταγωγή από την Ασία, Σάντρα Ο (πρώην σύνροφο του Ελληνοαμερικανού σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν και γνωστή από το σήριαλ «Grey’s anatomy»), την Βρετανίδα Έμιλι Γουότσον (του «Δαμάζοντας τα κύματα» και του φετινού «Αλόγου του πολέμου» του Στίβεν Σπίλμπεργκ) και την Μελόρα Χάρντιν (των τηλεοπτικών σειρών «The office» και «Monk») συνθέτοντας ένα κλαμπ αγανακτισμένων γυναικών στα σαράντα τους που είναι χωρισμένες και αποφασίζουν να ιδρύσουν μία εταιρία όπου θα προσφέρουν τηλεφωνικό σεξ. Η τρελή ιδέα τους θα πιάσει τόπο, η επιχείρηση θα πάει καλά και η ζωή των τεσσάρων κυριών θα αλλάξει ριζικά.

Όπως σημειώνει το «Βήμα» η Νία Βαρντάλος έχει δηλώσει ότι θα της άρεσε πολύ να δοκιμαστεί σε διαφορετικούς ρόλους ξεφεύγοντας κάπως από την «σκιά» της χαριτωμένης Ελληνίδας. «Ο Μάρτιν Σκορσέζε δεν με κάλεσε ποτέ. Ούτε και ο Κουέντιν Ταραντίνο. Αυτό θα ήταν διαφορετικό. Αυτοί που με κάλεσαν μου πρόσφεραν ρόλους φτηνού χιούμορ, υποτιμητικούς για τις γυναίκες. Γιατί ο Μάρτιν Σκορσέζε προσφέρει γυναικείους ρόλους σε ηθοποιούς όπως η Νικόλ Κίντμαν και η Κάμερον Ντίαζ, ενώ εγώ δεν έχω το παρουσιαστικό αυτών των γυναικών. Επομένως φοβάμαι ότι ίσως να μου προσφερθούν ποτέ αυτοί οι ρόλοι», λέει με παράπονο.

Μία ακόμη χαριτωμένη κομεντί της ήταν αυτή με τίτλο «I Hate Valentine’s day» το 2009 που είχε γράψει και σκηνοθετήσει η ίδια ενώ συμπρωταγωνιστούσε μαζί με τον Τζον Κόρμπετ. Στο φιλμ υποδυόταν μία ανθοπώλισσα που θα ερωτευτεί το νέο γείτονα της που ανοίγει ένα εστιατόριο.

Σκηνοθέτης στο φιλμ «33 Liberty Lane» θα είναι ο Πίτερ Χιούιτ ενώ η ταινία έχει ήδη αγοραστεί από την ελληνική διανομή (την εταιρεία Hollywood Entertainment) με στόχο να προβληθεί στις αίθουσες μέσα στο 2013.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture