Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πανελλήνια απήχηση για τη συναυλία της Ορχήστρας Πατρών και της Παιδικής Χορωδίας της Πολυφωνικής

Πανελλήνια απήχηση για τη συναυλία της Ο...

Δόθηκε στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Πανελλήνια απήχηση είχε η συναυλία της Ορχήστρας Πατρών, η οποία με τη σύμπραξη της Παιδικής Χορωδίας της Πολυφωνικής πραγματοποιήθηκε στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή της Αθήνας, παρουσία ακροατών, την παρελθούσα Τετάρτη και η οποία μεταδόθηκε απ’ ευθείας από το Γ΄ Πρόγραμμα της κρατικής ραδιοφωνίας.Η Ορχήστρα Πατρών, μετά από τιμητική πρόσκληση του Γενικού Διευθυντού της Ραδιοφωνίας, συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου και με την εξαίρετη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Δημήτρη Μποτίνη, παρουσίασε ένα αξιόλογο πρόγραμμα κλασικής μουσικής, ερμηνεύοντας τα έργα: Concerto grosso op. 3 Νο 8 του Antonio Vivaldi, Σερενάτα για έγχορδα op. 20 του Edward Elgar και Κοντσέρτο για έγχορδα του Nino Rota.

 

Στο ενδιάμεσο του προγράμματος, η Ορχήστρα παρουσίασε τη θαυμάσια Λειτουργία του Γάλλου συνθέτη Clément Philibert Léo Delibes ‘’Messe Breve’’, έργο για Ορχήστρα και χορωδία, τα μέρη της οποίας ερμήνευσε υποδειγματικά η Παιδική Χορωδία της Πολυφωνικής[Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού].

 

Η συνεργασία των δύο επιφανών καλλιτεχνικών φορέων της πόλης μας, ήταν για μία ακόμα φορά υποδειγματική και απέδειξε Πανελλήνια, το υψηλό επίπεδο και την ποιότητα των ερμηνειών τους, αποσπώντας τα ευμενή σχόλια των παρισταμένων αλλά και των χιλιάδων ακροατών του Γ΄ προγράμματος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture