Με το μήνυμα δίνεται εντολή σε κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής Χλόη να απομακρυνθούν προς Κέχρο
Μήνυμα του 112 εστάλη για την φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (17/7) σε δασική έκταση στην περιοχή Χλόη Ροδόπης.
ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν και πλέον επιχειρούν 55 πυροσβέστες με έξι ομάδες πεζοπόρων τμημάτων έχοντας τη συνδρομή από 7 αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα, καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές, αλλά στόχος είναι να τεθεί υπό έλεγχο πριν νυχτώσει και όσο ακόμη είναι δυνατό να γίνονται ρίψεις νερού από τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης.
Με το μήνυμα δίνεται εντολή σε κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής Χλόη να απομακρυνθούν προς Κέχρο.
ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: «Δασική πυρκαγιά στην περιοχή Χλόη της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης. Αν βρίσκεστε στις περιοχή Χλόη απομακρυνθείτε προς Κέχρο. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρεται στο μήνυμα του 112.
Νωρίτερα, είχε σταλεί και άλλο προειδοποιητικό μήνυμα. «Δασική πυρκαγιά στην περιοχή Χλόη της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης. Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρεται στο μήνυμα του 112.
Στη μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν ριχτεί 36 πυροσβέστες, με 2 ομάδες πεζοπόρων, 11 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού 3 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










