Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μελέτη παντρεύει σήμερα ένα αγαπημένο της πρόσωπο

Η Μελέτη παντρεύει σήμερα ένα αγαπημένο ...

Θα είναι κουμπάρα στο γάμο του Πάνου Καλλίτση και της Έλενας Χριστοπύλου

Σε μια ρομαντική τελετή που θα θυμίζει αγαπημένο ελληνικό κινηματογράφο θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου ο γνωστός hair stylist και make-up artist των διασήμων Πάνος Καλλίτσης με την εκλεκτή της καρδιάς του Έλενα Χριστοπούλου. Κουμπάρα του θα είναι η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο γάμος τους θα γίνει σήμερα Κυριακή 17 Ιουλίου, το απόγευμα, στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικόλα κοντά στο Λουτράκι, ενώ θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι στο κτήμα που βρίσκεται η εξοχική κατοικία του ζευγαριού. Το TLIFE επικοινώνησε με τον γαμπρό που μας αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου του.

Ο hair stylist και make-up artist των διασήμων Πάνος Καλλίτσης με την Έλενα Χριστοπούλου!

Ο Πάνος και η Έλενα είναι μαζί τα τελευταία 3,5 χρόνια και αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με ένα απλό γάμο μαζί με συγγενείς και καλούς τους φίλους. “Ουσιαστικά θα επιβεβαιώσουμε με ένα πάρτυ τη σχέση μας.”, είπε ο Πάνος Καλλίτσης στο TLIFE και πρόσθεσε: “Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη, αλλά νιώθω πολύ όμορφα. Θα είναι μια ωραία γιορτή”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight