Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025 Ειρήνη Μουρτζούκου
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άρτα: «Προάγεται στην ΣΤ' Δημοτικού και στην αιωνιότητα των παιδικών μας αναμνήσεων» - Σπαρακτικό αντίο στον 12χρονο

Άρτα: «Προάγεται στην ΣΤ' Δημοτικού και ...

Το λευκό φέρετρο πέρασε την πόρτα του δημοτικού Νεοχωρίου, με τους μαθητές να αφήνουν ζωγραφιές και σημειώματα

Το τελευταίο αντίο είπαν συμμαθητές και φίλοι στον 12χρονο που πνίγηκε στον Άραχθο. Το λευκό φέρετρο με τη σορό του παιδιού πέρασε την πύλη του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου Άρτας για να τον τιμήσουν όσοι τον αγάπησαν.

Η δασκάλα του ανακοίνωσε πως προάγεται τιμητικά στην έκτη τάξη και «στην αιωνιότητα των παιδικών μας αναμνήσεων».

Οι παραβρισκόμενοι έψαλλαν το Χριστός Ανέστη ενώ ένας από τους παρόντες είπε: «πολλά θα μπορούσαμε να πούμε για τον Νίσι, ότι ο θάνατός του ήταν πρόωρος, ότι δεν χάρηκε τίποτα, ότι όλοι τον αγαπάμε, όλοι τον σκεφτόμαστε, όλοι τον αγαπάμε. Αυτά είναι γνωστά τα σκέφτεστε όλοι. Εγώ θα μείνω στη γενναία απόφαση των γονέων του να δωρίσουν τα όργανά του και από αυτά να πάρουν ζωή τόσα άτομα από όλο τον κόσμο. Ένα μεγάλο χειροκρότημα για τον Νίσι και τους γονείς του». Στη συνέχεια οι παραβρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Εκπαιδευτικοί, συμμαθητές, γείτονες, φίλοι, όλοι συγκεντρώθηκαν για το τελευταίο αντίο. Πολλοί μαθητές άφησαν λουλούδια και ζωγραφιές πάνω στο φέρετρο και έγραψαν μηνύματα όπως: «Μας λείπεις ήδη», «Να παίζεις μπάλα και εκεί ψηλά», «Ήσουν ο καλύτερός μας φίλος», σύμφωνα με το artinos.gr. Στο τέλος, η δασκάλα του, με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε: «Προάγεται τιμητικά στην έκτη τάξη. Προάγεται στην αιωνιότητα των παιδικών μας αναμνήσεων».

Η σορός του 12χρονου ταξίδεψε για την Αλβανία, όπου την Τετάρτη 18 Ιουνίου θα γίνει η κηδεία του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις