Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λάρισα: Συνελήφθησαν παππούδες που αρνήθηκαν τη νοσηλεία της 2χρονης εγγονής τους στο νοσοκομείο

Λάρισα: Συνελήφθησαν παππούδες που αρνήθ...

Οι αστυνομικοί μετέφεραν το 2χρονο κοριτσάκι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Ένα αρκετά περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή στη Λάρισα , όταν παππούς και γιαγιά μετέφεραν το μεσημέρι στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο ένα δίχρονο κοριτσάκι που αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας.

Οι γονείς του παιδιού έλειπαν για δουλειές εκτός πόλης και το παιδάκι φρόντιζαν η 37χρονη γιαγιά και ο 42χρονος παππούς. Οι γιατροί αποφάσισαν πως το παιδί πρέπει να νοσηλευτεί, όμως οι παππούδες υπέγραψαν και πήραν το παιδί στο σπίτι, γύρω στις 7 το απόγευμα.

Τότε ήταν που επενέβη η αστυνομία. Αστυνομικοί και εφόσον ενημερωθήκαν από το νοσοκομείο, το βράδυ της Κυριακής περίπου στις 9 μ.μ. μετέβησαν στην οικία των παππούδων στη Λάρισα και παραλαμβάνοντας το δίχρονο κοριτσάκι το μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνει εισαγωγή στην Παιδιατρική Κλινική και να ακολουθηθεί θεραπεία.

Η αστυνομία συνέλαβε παππού και γιαγιά με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Πηγή: onlarissa

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις