«Τι να σας πω, μου λείπει πολύ. Δεν καταπίνεται αυτό».
Δύσκολες στιγμές βιώνει η οικογένεια της Καίτης Κωνσταντίνου που έφυγε από τη ζωή στις 10 Μαρτίου, σε ηλικία 61 ετών, έπειτα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.
Το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο της ηθοποιού τελέστηκε και η μητέρα της, Αγγελική Βελισσαρίου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Φανερά συγκινημένη για τον χαμό της κόρης της, τόνισε πως της λείπει πολύ και πως δεν μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια του παιδιού της.
Όπως προβλήθηκε τη Δευτέρα 5 Μαΐου στην εκπομπή, η μητέρα της Καίτης Κωνσταντίνου αρκέστηκε να πει, ενώ ήταν φανερά συναισθηματικά φορτισμένη: «Τι να σας πω, μου λείπει πολύ. Δεν καταπίνεται αυτό».
Η κηδεία της εκλιπούσας ηθοποιού τελέστηκε στις 12 Μαρτίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Ροδοδάφνη Αιγίου
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










