Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025 Ειρήνη Μουρτζούκου
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συναυλία με Μπάση, Θαλασσινό και άλλους για την εργατική Πρωτομαγιά - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συναυλία με Μπάση, Θαλασσινό και ...

Στην πλατεία Γεωργίου

Η πλατεία Γεωργίου το βράδυ της Παρασκευής 2 Μαΐου, πλημμύρισε  με μουσικές και τραγούδια ενάντια στον πόλεμο και το άδικο.

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την Εργατική Πρωτομαγιά, πραγματοποιείται η συναυλία - αφιέρωμα στα τραγούδια των αγώνων της εργατικής τάξης

Στη συναυλία με τίτλο «Γεια στου περήφανη κι’ αθάνατη εργατιά», συμμετέχουν ο Δημήτρης Μπάσης, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης και η Βιολέτα Ίκαρη, πλαισιωμένοι από εξαμελή ορχήστρα.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης.

Στη συναυλία - αφιέρωμα  συμμετέχουν το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Σχολής Μηχανικών, Φαρμακευτικής, Θεατρικών Σπουδών, ο Σύλλογος Οικοτρόφων Φοιτητικής Εστίας και η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Πάτρας.

ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ – ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑΙΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ «Ο ΗΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ» ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ 

Ένα ξεχωριστό αντάμωμα μέσα από το οποίο τα χορευτικά συγκροτήματα που θα λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος θα  γιορτάσουν την έλευση της άνοιξης, θα πραγματοποιηθεί στις 9.00 το βράδυ του Σαββάτου 3 Μαΐου στα «παλαιά Δημοτικά Σφαγεία».

Η μπάντα από την Αριδαία « Ήχος Αλμωπίας», από τις 9.00 το βράδυ θα δώσει το δικό της μουσικό «αφήγημα», καθώς θεωρείται μία από τις καλύτερες στο είδος της.

Ένα σχήμα νέων ανθρώπων που διδάχτηκαν και ζουν την μουσική της Μακεδονίας από την μέρα που γεννήθηκαν, θα παρουσιάσουν τη δική τους πρόταση μέσα από ένα ήχο σφριγηλό, μοναδικά συγχρονισμένο.

Η μπάντα αποτελείται από  καταπληκτικούς δεξιοτέχνες οι οποίοι έχουν δώσει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το ρεπερτόριό τους εκτός από χορούς και τραγούδια από την Μακεδονία, περιλαμβάνει με ιδιαίτερη αξιοπιστία εκτέλεσης χορούς και τραγούδια από την Ήπειρο, την Πελοπόννησο, την Βόρεια και τη Δυτική Θράκη.

Συμμετέχουν: Δημήτρης Γκιώσης (κλαρίνο), Χρήστος Τσιπάρης (πλήκρτα – φωνή), Γιώργος Κίνας (τύμπανα), Λάκης Σαμαράς (μπάσο),Γούβε Γκόλεφ (τρομπέτα), Βαλέριος Μίντσεφ (σαξόφωνο και κορνέτα).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις